Nos uraim bizonyára említettem hogy a naptárak ellenértékét klubpénzből finanszíroztuk. Ezt a finanszírozást ideiglenesnek gondoltuk. Ennek függvényében továbbra is várom a naptárak átvételével kapcsolatos egyeztetést.
Amennyiben valaki rendelésére ellenértékét banki huncutsággal szeretné rendezni akkor az a következő számlaszámon teheti meg
Jannis wrote:Nos uraim bizonyára említettem hogy a naptárak ellenértékét klubpénzből finanszíroztuk. Ezt a finanszírozást ideiglenesnek gondoltuk. Ennek függvényében továbbra is várom a naptárak átvételével kapcsolatos egyeztetést.
Amennyiben valaki rendelésére ellenértékét banki huncutsággal szeretné rendezni akkor az a következő számlaszámon teheti meg
Czernecki Tamás
11773119-14940796
A közleményben kérem a nick név feltüntetését
óóóó, igen. ezaz! így már egyszerűbb lesz.
ja, bocs az elalvásért!
Jannis wrote:Uraim Még mindig van olyan naptár nálam amit nem hogy nem vitt el a megrendelője de még jelentkezni sem jelentkezett érte.
Mint már írtam a naptárak árát klubpénzből IDEIGLENESEN finanszíroztuk.
Ennek értelmében kérem hogy az érintettek jelentkezzenek.
απολογία Jannis. Egyszerűen nem volt időm bankba menni (az online utalós jelszavam meg hozzáférésem pár éve elfelejtettem és szintén nem tudtam bankba menni... ). Én 2 árával lógok neked. Ha Bogyóval előbb talákozol akkor küldöm azon a vonalon a KPt, a naptárat meg majd valamikor. Találkoztok valamikor A zelnökúrral?
Jannis wrote:Uraim Még mindig van olyan naptár nálam amit nem hogy nem vitt el a megrendelője de még jelentkezni sem jelentkezett érte.
απολογία Jannis. Egyszerűen nem volt időm bankba menni (az online utalós jelszavam meg hozzáférésem pár éve elfelejtettem és szintén nem tudtam bankba menni... ). Én 2 árával lógok neked. Ha Bogyóval előbb talákozol akkor küldöm azon a vonalon a KPt, a naptárat meg majd valamikor. Találkoztok valamikor A zelnökúrral?
meg tudjuk oldani...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Töcs wrote:
meg tudjuk oldani...
Szuper! Köszönöm! Jár a sör!
Látszik hogy a fordító program nem görög De nagyon értékelem a bejegyzést.
Helyesen így van : με συγχωρείτε
És akkor én is néhány szót neked
Σύντροφε TÖCS!
Σας ευχαριστώ για τα λόγια σας! Ελπίζω ότι θα σας αρέσει το ημερολόγιο του 2012 !