na ennyire hülye kérdése még biztos nem volt senkinek
egy 1.7 v4-es motorra ,hogy lehet felszerelni (és milyet?) turbót (2 kell ?)
mi kell ezekhez sok pénzen kívül,és mennyit dobhat rá kb ?
...mindenképp v4 -ben gondolkozzunk
Attachments
6244088522_f0a378a4f8.jpg (78 KiB) Viewed 6526 times
Olyan kevés van belőle ,hogy kár lenne . Ha ilyesmibe gondolkodsz ,vedd ki ,tegyél bele olyat amiből sok van ,reszeld szét ,és ha vége az ilyenirányú korszakodnak ,még visszatehetsz bele egy ritkaságot ,és hogy fogsz örülni ,hogy van egy belevaló gyári ,ritka ,nem szétreszelt V-4 ed.Nem kell megfogadni ,ez csak egy jótanács.
Pedig érdemes lenne foglalkozni mert egyedi lenne, nem olyan mint ami másnak is van. Enyém is egyedi és én ezért szeretem, még ha csak egy V4 is van benne.
Amúgy egy turbó elég csak össze kell kötni a két kipuffot rögtön a blokk után és úgy meghajtani vele.
Kedves Szaby
természetesen Te lennél itt az utolsó ember a fórumon akit meg akarnék bántani..
A te géped az gyönyörű és jól karbantartott szépség ,és Te tudnál rá turbót rakni ha a akarnál,de Te sem raktál nyilván nem véletlen,Én annak is örülök,ha egyszer végre hétvégi használatba tudom állítani a vasat. ( hozzátenném ,hogy semmi pénzér nem raknék bele v6-ot Nekem így tetszik ,imádom ahogy dorombol:) )
Gáborka wrote:na ennyire hülye kérdése még biztos nem volt senkinek
egy 1.7 v4-es motorra ,hogy lehet felszerelni (és milyet?) turbót (2 kell ?)
mi kell ezekhez sok pénzen kívül,és mennyit dobhat rá kb ?
...mindenképp v4 -ben gondolkozzunk
az ötlet elég szar, de a képen látható 2 weber az nem olyan hülyeség, és ahhoz csak 1 pót szivosor kell, az meg akad. de ráérsz akkor költeni erre, ha már minden más kész az autón...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Tiszteletem az uraknak
Lenne egy olyan kérdésem,hogy hogyan tudom a motor kivétele nélkül úgy kicserélni az olajteknő tömítését (parafa+gumi basz),hogy utána ne folyjon belőle hátul (a parafa és gumi szerintem elcsúszott..) szép lassan az olaj?
(3x szedem szét,és nem akar összejönni),sajnos jelenleg nem adott a lehetőség a motor kivételére ..ezért bak csavar ki ,motor megemel ,teknő leszed.. visszarakni így k nehéz ,és a jelek szerint nem is működik...sajnos)
minden ötletet szívesen meghallgatok,és szokás szerint megfogadom a jótanácsokat