Mai munkám során kezembe kaptam eme csodálatos remekművet.
Citrom SZARa Pikasszó slusszkulcs egy kis Playstation megoldással.
Tökéletesen működik, széles mosollyal állítottam rajta futóművet.
Tulajjal sajnos nem találkoztam.
az ember megméri az AC-nál a feszültséget, és hát a 3 volt az nem az a feszültség amitől az AC üzemanyagot fog szállítani, valószinüleg szar a relé. francia barátaink nem aprozzák el, az AC relé egyben van a motorvezérlő reléjével, ezzel nem is volna baj, hisz a ford is csinál ilyet, de nem 15 lábu reléből!!! szét kell szedni megpucolni, hogy úgy jó lesz e. megtörtént, múkodik. jó, akkor vegyünk egy új relét azt jóvan. csak nem nagyon lehet kapni, vagy igen messziről igen drágán, tehát össze kell rakni:
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Bogyo28 wrote:az ember megméri az AC-nál a feszültséget, és hát a 3 volt az nem az a feszültség amitől az AC üzemanyagot fog szállítani, valószinüleg szar a relé. francia barátaink nem aprozzák el, az AC relé egyben van a motorvezérlő reléjével, ezzel nem is volna baj, hisz a ford is csinál ilyet, de nem 15 lábu reléből!!! szét kell szedni megpucolni, hogy úgy jó lesz e. megtörtént, múkodik. jó, akkor vegyünk egy új relét azt jóvan. csak nem nagyon lehet kapni, vagy igen messziről igen drágán, tehát össze kell rakni:
jól sejtem, hogy francia barátaink alkatrésze nem a sierra részét képezte ?
Bogyo28 wrote:az ember megméri az AC-nál a feszültséget, és hát a 3 volt az nem az a feszültség amitől az AC üzemanyagot fog szállítani, valószinüleg szar a relé. francia barátaink nem aprozzák el, az AC relé egyben van a motorvezérlő reléjével, ezzel nem is volna baj, hisz a ford is csinál ilyet, de nem 15 lábu reléből!!! szét kell szedni megpucolni, hogy úgy jó lesz e. megtörtént, múkodik. jó, akkor vegyünk egy új relét azt jóvan. csak nem nagyon lehet kapni, vagy igen messziről igen drágán, tehát össze kell rakni:
jól sejtem, hogy francia barátaink alkatrésze nem a sierra részét képezte ?
aha, és ezt a topicot át lehetne helyezni az épülősök közé ezen a néven:
NO MOKING / General Moking Rules (Tibi francia kombija)