én sem ugy gondoltam, reszelő+fúrógép :D:D :Dbogyo28 wrote:már amennyire egy lézerrel vágot saválló lemez lehet home-made csak annyira. a polírozás az már lehet hogy otthoni...Tibi wrote:Bogyó ez hómméd??? Mert sztem nagyon király !
Kultikus Kegytárgyak
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Bogyo28
- Überführer
- ClassicFord klubtag?: Igen
na ja, ha ugy kérdezed akkor nem gyári :DTibi wrote:én sem ugy gondoltam, reszelő+fúrógép :D:D :Dbogyo28 wrote:már amennyire egy lézerrel vágot saválló lemez lehet home-made csak annyira. a polírozás az már lehet hogy otthoni...Tibi wrote:Bogyó ez hómméd??? Mert sztem nagyon király !
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- Tibi
- rengetegetirogatide
olyasmi :) +hogy otthon gyártotta a garázsban vmi nem túl hájtek géppel +sok türelemmel vagy vmi ilyesmi helyen dolgozik ahol adottak a lehetőségek. Amugy mind1 mert nagyon király lett!bogyo28 wrote:na ja, ha ugy kérdezed akkor nem gyári :DTibi wrote:én sem ugy gondoltam, reszelő+fúrógép :D:D :Dbogyo28 wrote: már amennyire egy lézerrel vágot saválló lemez lehet home-made csak annyira. a polírozás az már lehet hogy otthoni...
- Bogyo28
- Überführer
olyan helyen dolgozik ahol adottak a lehetőségek. Ha tud csinál majd még, és hoz a májusi talira...Tibi wrote:olyasmi :) +hogy otthon gyártotta a garázsban vmi nem túl hájtek géppel +sok türelemmel vagy vmi ilyesmi helyen dolgozik ahol adottak a lehetőségek. Amugy mind1 mert nagyon király lett!bogyo28 wrote:na ja, ha ugy kérdezed akkor nem gyári :DTibi wrote: én sem ugy gondoltam, reszelő+fúrógép :D:D :D
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
...A Xikla...
...A Xikla...
- szszaby
- rengetegetirogatide
Nekem nem sűrgős csak érdeklődtem.trafo2000 wrote:Hát ezek kényelmes arcok,mindennap elmondom hogy taunus meg capri felirat,erre igen meglesz.De ha sürgős a kicsit megkaphatod
Megpróbálok Én is gyártattni ismerem a srácot itt karcagon aki a CNC gépet kezeli hátha Ő is tudna csinálni ilyeneket, igaz nekem más ötletem is volna hátha összejön.
Ford Capri MkI Essex
Deb Lossz...
Éldekes.... 

http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.