Nem értem minek kell neked..Bogyo28 wrote:nekem is kell vennem majd...

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Nem értem minek kell neked..Bogyo28 wrote:nekem is kell vennem majd...
hányszor mondtuk, hogy főni vigyázz bazz, le fog törni a pucukaadam wrote: Nem értem minek kell neked..![]()
Könnyű annak ki a klub pízét gyűjti ....Bogyo28 wrote:kocsogok.... veni én fogom, de FIZETNI nem!![]()
Te mocsok, te is csak erre tudsz gondolni, pedig nem a klubpénzből vettem a rózsaszín fürdőkádat...TÉCSÉ wrote:Könnyű annak ki a klub pízét gyűjti ....Bogyo28 wrote:kocsogok.... veni én fogom, de FIZETNI nem!![]()
![]()
![]()
azt pontosan nem tudom, de majd megmérem...szszaby wrote:Milyen a menet mérete?
Sok időt, türelmet és pénzt hozzá!daytona wrote:Hu de reg irtam ide...Trans Am elkelt, es ha minden igaz, a heten neki tudok vegre allni a Taunusnak (tetanusz). Bar nem Capri, de a Pontiac utan legalabb Ford. Lovok majd kepeket, rengeteg a mok a kocsin sajnos...
Természetesen a legnagyobb!daytona wrote:Penzbol nincs sok, de regebben hangya eletmodot folytatva felhalmoztam 3 motort es valtot is, megvan szinte az osszes cucc hozza par dolgot leszamitva. Mar csak el kell donteni, milyen motor lesz benne...
Hajrá, várjuk, várjuk!daytona wrote:Hu de reg irtam ide...Trans Am elkelt, es ha minden igaz, a heten neki tudok vegre allni a Taunusnak (tetanusz). Bar nem Capri, de a Pontiac utan legalabb Ford. Lovok majd kepeket, rengeteg a mok a kocsin sajnos...
Az a legegyszerubb, ugyanis akkor marad a 2.9i ami most is benne van.Pudva wrote:Természetesen a legnagyobb!daytona wrote:Penzbol nincs sok, de regebben hangya eletmodot folytatva felhalmoztam 3 motort es valtot is, megvan szinte az osszes cucc hozza par dolgot leszamitva. Mar csak el kell donteni, milyen motor lesz benne...