adam wrote:
Tolvajnép üzeni a lustanépnek h annak a szarnak ami nem illik az FFG arculatába (nem ford, szürke, kombi) már rég kész kéne lennie!!
Azért ez úgy lenne hiteles ha a diszkósorrú szörnyetegből kiabálnád ki, hogy látod Tibókám ezt hívják autónak !
A diszkósorrú üzeni a metálszürkének h legyorsulja 400 méteren, amiből kikövetkeztethető h melyik is autó
Maximum az oroszlán félelmetes az orrán és nem a sebesség amire képes
Az rendeb van , hogy legyorsulód de amit pénzt TE bele öltél abba a talicskába azért már egy MUSTÁNGOT lehetett volna venni és azt nem kellet volna faragni
SONI wrote:
Az rendeb van , hogy legyorsulód de amit pénzt TE bele öltél abba a talicskába azért már egy MUSTÁNGOT lehetett volna venni és azt nem kellet volna faragni
Szerintem a "diszkósorrú" a Fiesta, a "metálszürke" meg a Rezsó, de szóljatok, ha tévedek....
SONI wrote:
Szerintem a "diszkósorrú" a Fiesta, a "metálszürke" meg a Rezsó, de szóljatok, ha tévedek....
Ahogy mondod !
A Reszsónak a hivatalos neve a " LOPAKODÓ " by TÉCSÉ
SONI wrote:
Tényleg nem erről van szó...
Amúgy pont azt nézegettük, hogy semmit nem veszel még annyi zséből aminek értelme is volna.
Ettől függetlenül szívesen látlak titeket a megfelelő helyen, hogy a négereimmé válhassatok a fél órás negyed mérföldes időkkel. Köszönöm szépen a figyelmet !
SONI wrote:Az rendeb van , hogy legyorsulód de amit pénzt TE bele öltél abba a talicskába azért már egy MUSTÁNGOT lehetett volna venni és azt nem kellet volna faragni
SONI wrote:
Tényleg nem erről van szó...
Amúgy pont azt nézegettük, hogy semmit nem veszel még annyi zséből aminek értelme is volna.
Ettől függetlenül szívesen látlak titeket a megfelelő helyen, hogy a négereimmé válhassatok a fél órás negyed mérföldes időkkel. Köszönöm szépen a figyelmet !
Most komolyan Soni, ezzel a cuccal sosem fogod lenyomni a gyári 24v-t. Ha fejtetőre állsz sem. Ez a Cosworoth érdeme nem az enyém. Egy picit okosítunk rajta és már elég csak félig nyomnom a pedált...
Nagyon jó a motorod, erős, nyomatékos, gyors az autó. Maga az egész autó rendben van, nem tudom mit akarsz tőle még. Fölöslegesen.
SONI wrote: