Töcs wrote:miért áll meg a turbó mindkét videóban? (vagy csak túlmelegszik a motor? ) A 22percesnek csak a végén de a másiknak már verseny közben is
Ha jól olvasom ki a hozzászólásokból, a turbóval és az üzemanyaggal is volt gond...
Volt egy két pillanat, ahol besz@rtam, az 'öregnek' vasból vannak az idegei!
Bogyo28 wrote:az a keménység , ahogy a célegyenesben tekerget a csávó, gondolom hogy legyen még craft...
Én meg azt hittem, hogy a korabeli rádión nem találja a frekvenciát, és ezért nem értette tisztán, hogy mit is üzennek a box-ból. Úgy érthette, hogy: toljad még neki öcsém, sose fogy ki a benya!
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
Bogyo28 wrote:az a keménység , ahogy a célegyenesben tekerget a csávó, gondolom hogy legyen még craft...
Én meg azt hittem, hogy a korabeli rádión nem találja a frekvenciát, és ezért nem értette tisztán, hogy mit is üzennek a box-ból. Úgy érthette, hogy: toljad még neki öcsém, sose fogy ki a benya!
azt mondjuk nem vágom, hogy mindig egy irányba tekeri, és nem keveset. ilyen finoman lehetne szabályozni ? a hosszabb videóban a 2. versenynél már szinte hozzá se nyúl, de szépen megeszi a mezőnyt amig megy a gép...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
azt mondjuk nem vágom, hogy mindig egy irányba tekeri, és nem keveset. ilyen finoman lehetne szabályozni ? a hosszabb videóban a 2. versenynél már szinte hozzá se nyúl, de szépen megeszi a mezőnyt amig megy a gép...
Gondolom ezért tekergetett annyit, mert be akarta fogni a többi csapat rádióforgalmát is...vagy még esetleg lehet a műszerfal világítás potija...Caprikban valahol ott van. Vagy lehet még egy menetes szárra szerelt szerencsehozó talizmán is, ami a rezonanciától mindig kitekeredik- ezért tekergeti egy irányba...
Ezt az előző hsz. végéről lehagytam:
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!