igen, az alvázszámmal együtt viheted. van hozzá egy zöld autó is fullextrás - sok darabos - váltóval.... de vastagon fog a tollam.
amúgy nem venném számba számodra a gyári (számos) motort, mert számtalanszor kellhet a számos-motor számomra, és itt ez számít nem a számok.
bocs fos napom van de ha összeáll még lehet szar is
igen, az alvázszámmal együtt viheted. van hozzá egy zöld autó is fullextrás - sok darabos - váltóval.... de vastagon fog a tollam.
amúgy nem venném számba számodra a gyári (számos) motort, mert számtalanszor kellhet a számos-motor számomra, és itt ez számít nem a számok.
bocs fos napom van de ha összeáll még lehet szar is
osztódott
amúgy a hardi is eléggé gatya lett, de fura hogy Kaposvár Székesfehérvár távig bírta...márhogy a váltó, a hardy még most is szolgál ideiglenesen
Attachments
ez lett vele
Kép2714.jpg (108.2 KiB) Viewed 14483 times
ezért lett vele, okuljon aki nem tudja (pl én) hogy nem lehet benne ez a szép szög
a t9-cel nekem is ebbe a szögbe állt be a helyére. jobb híján (mivel kegyetlenül rázott a kardán és nem utolsó sorban majdnem meghülyültem mire betettem a hardyba a 3 csavart) a kardáncsapágy házát elhúztam a kasztnitól alátétekkel kb 1.5 cm-t, és a váltótartóbak szilentje, és a váltó közé is bement néhány alátét a váltó megemelése céljából. így elfogathatóra állt be. a motortartóbak alacsonyabbra történő cseréje ha jól emlékszem azért nem működött, mert vagy a stabrúd, vagy a bölcső pár mm-re van az olajteknőtől.
tomtom wrote:a t9-cel nekem is ebbe a szögbe állt be a helyére. jobb híján (mivel kegyetlenül rázott a kardán és nem utolsó sorban majdnem meghülyültem mire betettem a hardyba a 3 csavart) a kardáncsapágy házát elhúztam a kasztnitól alátétekkel kb 1.5 cm-t, és a váltótartóbak szilentje, és a váltó közé is bement néhány alátét a váltó megemelése céljából. így elfogathatóra állt be. a motortartóbak alacsonyabbra történő cseréje ha jól emlékszem azért nem működött, mert vagy a stabrúd, vagy a bölcső pár mm-re van az olajteknőtől.
Bogyó féle megoldás ennél hegesztősebb (a kötelező ugye ). Váltótartó laposabb (Feri bátyámnak el ne felejtsem visszavinni a kölcsöndarabot) és zártszelvényből készült a szintező, Adam művek lefényezte, kifúrta, felrakta, olyan gyorsan hogy észre sem vettük, míg a golyós kardánt majdnem ( ) elsőre összeraktuk Kálmi Mester Úrral. Ha kész lesz a kardán is, meg kap kevéssé mók kipufogót, következik a tesztelése. Képekkel illusztrálás "Coming soon". A segítséget meg köszönöm mindenkinek újfent!
tomtom wrote:a t9-cel nekem is ebbe a szögbe állt be a helyére. jobb híján (mivel kegyetlenül rázott a kardán és nem utolsó sorban majdnem meghülyültem mire betettem a hardyba a 3 csavart) a kardáncsapágy házát elhúztam a kasztnitól alátétekkel kb 1.5 cm-t, és a váltótartóbak szilentje, és a váltó közé is bement néhány alátét a váltó megemelése céljából. így elfogathatóra állt be. a motortartóbak alacsonyabbra történő cseréje ha jól emlékszem azért nem működött, mert vagy a stabrúd, vagy a bölcső pár mm-re van az olajteknőtől.
egyébként a kérdés a nem síkban lévő váltótartó felfogatásra vonatkozott. Ez minden tau-ban ilyen?