Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Gondolom csak a varratot csiszolják, akkor a lemez nem vékonyodik.Tibi wrote:Jól néz ki, egy kérdés van számomra, hogy a hegesztések csiszolása után nem lett-e vékony a nyúlvány ?
Nyílván úgy ! De azért a gyakorlat tartogathat meglepetéseketszszaby wrote:Gondolom csak a varratot csiszolják, akkor a lemez nem vékonyodik.Tibi wrote:Jól néz ki, egy kérdés van számomra, hogy a hegesztések csiszolása után nem lett-e vékony a nyúlvány ?
Amúgy nagyon szép munka, grat hozzá.
valami jogi tudóssal konzultálj feltétlenül. Meg nem írod milyen jellegű tartozás volt a gépen .. lehet valami modern kori hivatalos uzsora vagy adó ilyesmiBuliwyf wrote: Ez volt az én saram, a tanuló pénzem, viszont erre még jött egy jó kis hideg zuhany. Kiderült hogy az előző tulajnak volt sara. Én megvettem a gépet, rám írták az okmányirodában, aztán másnap már egy behajtó cég rakott rá egy kis elidegenítési és terhelési tilalmat az előző tulaj miatt. Ez mind ez év májusában derült ki, TÖBB MINT EGY ÉV UTÁN!!! Majdnem padlót fogtam. Jah és kérdeztem az okmányirodában, hogy nem gond hogy már a nevemen volt?
Ilyet szóltak: "Azt a behajtót nem érdekli" Magyar jog. Beszarás!!!