SONI wrote:Látom teljesen le fagyott a fórum mint kint az idő járás. Senki nem ír semmit nem farag senki semmit.
Tcs sem offol semmit.
Elnézést kívánok - végre van két hét melóm , s Pesten a Tesómnál bexart a PC (okostelefon pedig nem való buta emger kezébe...) - úgyhogy 1 hete ide se láttam , nemhogy írjak is - de majd a Zünnepek között összeszedem magam , mert szopás az itt is van ....
White Shark wrote:Hahó Caprisok ! Az élet nem állt meg ,ha szar is a költségvetés ,attól még társalogni lehet !
És megint ezt mondom ! Hetek óta halódik a fórum ,valaki rázza már fel az embereket !Mindegy miről ,mindegy mikor ,csak társalogjunk ,kritizáljunk ,vagy mittudomén !
White Shark wrote:Hahó Caprisok ! Az élet nem állt meg ,ha szar is a költségvetés ,attól még társalogni lehet !
És megint ezt mondom ! Hetek óta halódik a fórum ,valaki rázza már fel az embereket !Mindegy miről ,mindegy mikor ,csak társalogjunk ,kritizáljunk ,vagy mittudomén !
Tél van, sötét van, hideg van. Hét lakat alatt a legnagyobb titokban épülnek a kanyarvadász autók.
Tél van, sötét van, hideg van. Hét lakat alatt a legnagyobb titokban épülnek a kanyarvadász autók.
Pedig Tibi háza táján történt örömteli esemény az elmúlt hetekben, csak a sűrű ködben nem vették észre a szürke fenevadat
Vigyek Neked valami jó , szopatós melót (IVECO) . hogy délben ne kelljen a fórumon unatkoznod/nyafognod
Vigyek Neked valami jó , szopatós melót (IVECO) . hogy délben ne kelljen a fórumon unatkoznod/nyafognod
Ó ne ,az összes olasz szemetedet tartsd meg ,vagy küldd vissza a digóknak szopjanak vele ők ha már meggyártották ,egyébként meg te is csak akkor veszed a fáradtságot hogy leugass ,(tőled ezt sem veszem rossz néven ) ha a fülednek irritáló hangnemet ütök meg .De te legalább felébredtél !És igen ,ha legközelebb is erre döglik meg a szarod akkor is felhívhatsz ,mostanában éjszaka sem alszom ,van időm figyelni a fórumot ,vagy felvenni a telefont . Tisztelettel ÉN .
White Shark wrote:
De te legalább felébredtél !És igen ,ha legközelebb is erre döglik meg a szarod akkor is felhívhatsz ,mostanában éjszaka sem alszom ,van időm figyelni a fórumot ,vagy felvenni a telefont . Tisztelettel ÉN .
White Shark wrote:[
Ó ne ,az összes olasz szemetedet tartsd meg ,vagy küldd vissza a digóknak szopjanak vele ők ha már meggyártották ,egyébként meg te is csak akkor veszed a fáradtságot hogy leugass ,(tőled ezt sem veszem rossz néven ) ha a fülednek irritáló hangnemet ütök meg .De te legalább felébredtél !És igen ,ha legközelebb is erre döglik meg a szarod akkor is felhívhatsz ,mostanában éjszaka sem alszom ,van időm figyelni a fórumot ,vagy felvenni a telefont . Tisztelettel ÉN .
Nem ugattalak én le Téged - azt meghallanád
Ez a hangnem pedig nem irritál , csak mindig a nehezen változtatható dolgokon hisztizel
Egy kis adalék a fehérvári kontingensnek , csak , hogy örüljetek :
Hétfőn éjjel fél 10-kor nem telefonáltam , pedig ott sétálgattam a koromsötétben 1 desztvizes kannával az Ósannál - kicsit elszámoltam magam - de legalább végigröhögtem az utat oda-vissza - magamon
IVECO DAILY RULEZ