én akarom felujitani, vagyis hozni vinni mert persze nem autoszerelő vagyok, max szét meg összerakok segitséggel. nem ugy gondolnám, hogy betolom, megcsinálják kifizetem elhúzok vele, arra nincs pezeta, de élvezni is fogom minden részét (remélem

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Igen láncos ,szerintem igen megbízható ,jó vezérlés ,a gyengéje a hidrótőke ,de az kiváltható a 2,8 manuális tőkéjével ami 1000 év meg kettő ha mindíg van benn olaj.Azért ez a veszek rá karbit nem ilyen egyszerű,a koporsófedél ( szívósor ) átalakításával jár .Nem lehetetlen ,mert már páran csináltak ,én is, csak költséges .És nem lomha ,csak a jelenlegi efi ecu 5800 fordulat fölé nem enged ,az pedig rendes teljesítmény eléréséhez nem elég ,persze az 550 kg autót a 150 paripa szét fogja tépni ,ahoz bőven elég . Ha pedig mindenképp karbisra akarod és túljutottál a szívósor kérdésen ,úgy is lesz benn egy rendes gyújtás ,azt meg oda teszed fordulat ügyileg ahova akarod ,szerintem ez valahol 6500 környélén maximális ennek a motornak. A 2,9 manuális váltóval igen ritka ,ha jó az ára ( neked ) ne habozz ,vedd meg . Én egy ideje piszkálgatom ezeket a motorokat ,kevés látszattal ,azt már tudom mit nem bírnak ,mit nem lehet velük csinálni ,arra rájöttem ezzel az ecuval semmit ,ha időm engedi lassan rá kéne jönnöm hogy lehetne jó is ,ha gondolod ebben segíteni tudok .adren wrote:pld van most egy skorpio ghia 2.9 manuális váltóval, eladó komplett autó.
ócó, szóval nem tudom, mivel amugy is veszek karbit rá lehet ez jo választás lenne, azt irja 150 paci az egy 550 kg-os autónak még sok is. de ti meg azt mondjátok nem pörgős, az mit jelent? nem jól gyorsul? lomha?
én nem akarom üveghangon huzatni, a motorokban is inkább a chopper és effélék tetszenek, és nem a speedbikék.
meg is vehetném, szóval kellene egy kis löket
ennek már asszem láncos a vezérműje.
én tudom de azért szerintem sokan szívesen látnák. Szóval érdemes lenne bedobni ide.White Shark wrote: Ez a full motorfelújítás 200 ezerből csak abban az esetben állja meg a helyét ha te csinálod ,ha gondolod részletezem az árakat .
Ha nem kell hengert fúrni ,és maradnak az eredeti dugattyúk akkor ezekkel kell számolni .Kinek mije jó de vegyük a legrosszabb lehetőséget .Az árak tájékoztató jellegűek ,kinek hol milyen kedvezménye van most nem játszik ,sok olyan termék van amit nem lehet már megvenni . Gyertyák 6000Tibi wrote:én tudom de azért szerintem sokan szívesen látnák. Szóval érdemes lenne bedobni ide.White Shark wrote: Ez a full motorfelújítás 200 ezerből csak abban az esetben állja meg a helyét ha te csinálod ,ha gondolod részletezem az árakat .
Már amikor másodszor leírtad is értettük , hogy szivarautó ... azóta kb. 37 alkalommal hívtad fel erre a csöppet sem lankadó figyelmünket ... még1X emlékeztetsz rá minket elmegyek Hollóbizbaszra és elszívom , s nem lesz többé autentikusságbeli probléma ....adren wrote:Annyi csak, hkgy ez az épitettmautom, 1955 ös F1 hangulatu szivarauto. Akkor nemigen voltak injektorosmrendszerek.
Emiatt, meg a karbik hörgö hanga, szépsége, mechanikus kinetikus szoborkinézete miatt kell a karbi.
Egy Napier szivarauto hangulata miatt.
Valahogy így.adren wrote: Ford Taurus SHO V6 1990 es évek motorja, de ez keresztben volt beépítve, az eredeti autóba, de a fotón van hosszba is.
Mit tudtok erről a motorról? Amit olvasok az, hogy nagy becsben van tartva. Hogy lehet egy kerszt motort manuális váltóval kiforgatni hosszába?