jaja Én is sajnálom, hogy kihagytam. Ha most kezdenék neki a felújításnak akár hajlandó lennék egy évet is kihagyni, hogy összejöjjön a ZS egy cinkfürdőre és előtte egy homokfúvásra.
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
Blant wrote:jaja Én is sajnálom, hogy kihagytam. Ha most kezdenék neki a felújításnak akár hajlandó lennék egy évet is kihagyni, hogy összejöjjön a ZS egy cinkfürdőre és előtte egy homokfúvásra.
Blant wrote:jaja Én is sajnálom, hogy kihagytam. Ha most kezdenék neki a felújításnak akár hajlandó lennék egy évet is kihagyni, hogy összejöjjön a ZS egy cinkfürdőre és előtte egy homokfúvásra.
Cinkfürdő az kb mennyi és hol?
Nekem olyan 30-40000 körül mondták.
Kilóra megy függ az autó súlyától.
Last edited by szszaby on Mon May 08, 2006 2:01 pm, edited 1 time in total.
szszaby wrote:Mire alapozta ezt, mi gond van az utóbbi autóval?
A korhadt soha nem volt lakatolva, szépek a vonalai, hézagai. A nagyon egyben lévőn több a gitt mint a fém, a sárvédő egybe van dolgozva a szélvédő előtti lemezzel (mondjuk ezt láttam én is), több elem cserélve lett, eléggé kontár módjára. Mondjuk az ember nem is igazán lakatos, hanem restaurátor, fő tevékenysége 30-as 40-es évekbeli Mercedesek. Láttam több munkáját, úgyhogy bízom a hozzáértésében. Nem baj, majd az alsóból csinálok egy ilyet : 8)
Last edited by Süni on Sat May 20, 2006 6:27 pm, edited 1 time in total.
Süni wrote: Mondjuk az ember nem is igazán lakatos, hanem restaurátor, fő tevékenysége 30-as 40-es évekbeli Mercedesek.
ez az ember nem Vácon lakik? mert akkor azt én is ismerem. Ha nem akkor is ismerek egy ilyen fószert Vácon
Budapest, XXII, és Kamaraerdő határa, kis benzinkút mögött a 70-esen.
A kis benzinkút mellesleg már a legrégebbi kutak egyike, asszem 1918-tól üzemel. Én pedig a lakatosodtól vettem a Pannóniámat régrbbrn. Tényleg jól dolgozik.