A Te szobrod az egy hajó? Vagy nagyon földhözragadt vagyok?!adren wrote:Köszi, háát az enyémből semmi nem látszik, de legalább van plakát...

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
A Te szobrod az egy hajó? Vagy nagyon földhözragadt vagyok?!adren wrote:Köszi, háát az enyémből semmi nem látszik, de legalább van plakát...
Akkor csak van 1kis fantáziám nekem isadren wrote:Bezony egy bárka, benne 5 arany golyó, Noé és családja. A bárkát elamortizálják maguk körül, mintegy előrevetítve, hogy bár megmenekültek a föld számára, de azt tönkre is fogják tenni hamarosan...
A bárka ezüstözött bronz, és egy patinázott andezit sziklán csücsül elbillenve. Mostanában az foglalkoztat, hogy az ember mint géniusz, fénylő arany golyó, miként teszi tönkre maga körül a világát...
Szerintem érdemes mély dolgokról gondolkodni... és akkor nem is csavarodik be az ember, ha ismeri a megoldást is...adren wrote:akkor nekem már annyi...
Ha valaki akar, meg is kövezhet, de én tudom. Melyik könyvben is van Noé története?? Miről is szól az valójában?adren wrote:megoldás... azt ki tudja? keresem, kimutatom.
Nagy gratula!adren wrote:nna megnyílottunk...