Dehogy!...Sosem tudnálak itt hagyni TiteketBogyo28 wrote: Örülök neki akkor hogy nem vész el a süllyesztőben, és remélem TE SEM fogsz eltünni!!!

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Dehogy!...Sosem tudnálak itt hagyni TiteketBogyo28 wrote: Örülök neki akkor hogy nem vész el a süllyesztőben, és remélem TE SEM fogsz eltünni!!!
Voltam Nála egy hónapja...véletlenül éppen otthon volt. Neki sincs ideje semmire, mert állandóan úton van.Mondta, hogy telefonon szokta csak nézni a fórumot, otthon most nincs net. Üdvözöl mindenkit!szszaby wrote:Akkor jó, mert a szomszédod viszont már régen járt itt.
Köszi!BlackMetal wrote:Vasparipa Úrnak!
Tudom, hogy nem ide vágó, de bemutathatnád a Trójai Vaslovadat (méreteiből adódóan) is ezen az oldalon! Itt is gratulálok hozzá!
Nissan Patrol Y60 Gr 2.8 tdnyujoe wrote:![]()
![]()
Írnál róla pár szót?
Hát, mielőtt beálltam Vele a garázsba, rá kellett mérnem a magasságára...az antennát levéve már befér. Egyébként meglepően kezes, az Asszony úgy manőverezik Vele, hogy csak nézek.TÉCSÉ wrote:TCSaládi TCSillagromboló
"Én nem veszek Japánt,...pláne nem dízelt" ( idézet magamtól )TÉCSÉ wrote: (dehátugye"opeltsosenemveszek"![]()
![]()