albicapri
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: albicapri
ecserin veszek szalonnaert jogsit a asszonynak,hogy hagy mennyen!(igy tobb lehetosegem marad a sorre)
azer nem mernem beleultetni egy kapszulaba(nyunyuki,meg miegymas)
mer"hogy itt is van capri
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
mer mar mi a faszomnak nem engedelyez ici-pici videot kuldeni?kesz az otocskam,veletek akartam osztozni az oromben,de ez a szar nem enget vidiot!akkor szomorodjon meg,leirom.KESZ AZ OTO,MEGY,MINT A BESZARAS!!!

- Tibi
- rengetegetirogatide
Aztán nem eltörni az új diffit :)albicapri wrote:mer mar mi a faszomnak nem engedelyez ici-pici videot kuldeni?kesz az otocskam,veletek akartam osztozni az oromben,de ez a szar nem enget vidiot!akkor szomorodjon meg,leirom.KESZ AZ OTO,MEGY,MINT A BESZARAS!!!![]()
![]()
1980 Capri MK3
- Mad Max
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
A difi tetőt elfelejtettem küldeni
! Tegnap vettem észre. Bocs
Jó lett a bolygómű amit küldtem?
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.
A Capri egy különleges autó!!!!!
Kifejezi az egyéniséged.
- Bogyo28
- Überführer
albicapri wrote:mer mar mi a faszomnak nem engedelyez ici-pici videot kuldeni?kesz az otocskam,veletek akartam osztozni az oromben,de ez a szar nem enget vidiot!akkor szomorodjon meg,leirom.KESZ AZ OTO,MEGY,MINT A BESZARAS!!!![]()
![]()
videot sohasem lehetett feltölteni, nincs engedélyezve a forumon. amiket én raktam fel az máshogy volt megoldva, azt te nem tudod használni, mert nincs hozzáférésed a szerverhez ftp-vel (az csak nekem meg gizmonak van a karbantartások miatt). szoval ha akarsz videót azt nekem küld el, és megoldjuk... vagy tedd fel a http://www.youtube.com" onclick="window.open(this.href);return false; -ra
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
de,persze!minden tiszteletem a Tied!postagalamb hatara ragasztottam a memori kartyat,csak gyozzuk kivareni mire odaerBogyo28 wrote:albicapri wrote:mer mar mi a faszomnak nem engedelyez ici-pici videot kuldeni?kesz az otocskam,veletek akartam osztozni az oromben,de ez a szar nem enget vidiot!akkor szomorodjon meg,leirom.KESZ AZ OTO,MEGY,MINT A BESZARAS!!!![]()
![]()
videot sohasem lehetett feltölteni, nincs engedélyezve a forumon. amiket én raktam fel az máshogy volt megoldva, azt te nem tudod használni, mert nincs hozzáférésed a szerverhez ftp-vel (az csak nekem meg gizmonak van a karbantartások miatt). szoval ha akarsz videót azt nekem küld el, és megoldjuk... vagy tedd fel a http://www.youtube.com" onclick="window.open(this.href);return false; -ra
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
semmi padlogazTibi wrote:Aztán nem eltörni az új diffit :)albicapri wrote:mer mar mi a faszomnak nem engedelyez ici-pici videot kuldeni?kesz az otocskam,veletek akartam osztozni az oromben,de ez a szar nem enget vidiot!akkor szomorodjon meg,leirom.KESZ AZ OTO,MEGY,MINT A BESZARAS!!!![]()
![]()
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
MAX,tiede difi marad tartalekba,mer dnyepropetrovszk is bejelentkezett,es kuldott is,ami "naon" babaMad Max wrote:A difi tetőt elfelejtettem küldeni![]()
! Tegnap vettem észre. Bocs
- Mad Max
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Ez tényleng frankó! Az eredei csapágykéreg is meg volt vagy új csapágy lett bele? Nem búg?
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.
Kifejezi az egyéniséged.
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
nem,nincs hangja,hala a magassagosnak.Mad Max wrote:Ez tényleng frankó! Az eredei csapágykéreg is meg volt vagy új csapágy lett bele? Nem búg?