ecserin veszek szalonnaert jogsit a asszonynak,hogy hagy mennyen!(igy tobb lehetosegem marad a sorre) azer nem mernem beleultetni egy kapszulaba(nyunyuki,meg miegymas)
mer mar mi a faszomnak nem engedelyez ici-pici videot kuldeni?kesz az otocskam,veletek akartam osztozni az oromben,de ez a szar nem enget vidiot!akkor szomorodjon meg,leirom.KESZ AZ OTO,MEGY,MINT A BESZARAS!!!
albicapri wrote:mer mar mi a faszomnak nem engedelyez ici-pici videot kuldeni?kesz az otocskam,veletek akartam osztozni az oromben,de ez a szar nem enget vidiot!akkor szomorodjon meg,leirom.KESZ AZ OTO,MEGY,MINT A BESZARAS!!!
albicapri wrote:mer mar mi a faszomnak nem engedelyez ici-pici videot kuldeni?kesz az otocskam,veletek akartam osztozni az oromben,de ez a szar nem enget vidiot!akkor szomorodjon meg,leirom.KESZ AZ OTO,MEGY,MINT A BESZARAS!!!
videot sohasem lehetett feltölteni, nincs engedélyezve a forumon. amiket én raktam fel az máshogy volt megoldva, azt te nem tudod használni, mert nincs hozzáférésed a szerverhez ftp-vel (az csak nekem meg gizmonak van a karbantartások miatt). szoval ha akarsz videót azt nekem küld el, és megoldjuk... vagy tedd fel a http://www.youtube.com" onclick="window.open(this.href);return false; -ra
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
videot sohasem lehetett feltölteni, nincs engedélyezve a forumon. amiket én raktam fel az máshogy volt megoldva, azt te nem tudod használni, mert nincs hozzáférésed a szerverhez ftp-vel (az csak nekem meg gizmonak van a karbantartások miatt). szoval ha akarsz videót azt nekem küld el, és megoldjuk... vagy tedd fel a http://www.youtube.com" onclick="window.open(this.href);return false; -ra
de,persze!minden tiszteletem a Tied!postagalamb hatara ragasztottam a memori kartyat,csak gyozzuk kivareni mire odaer youobe meg ize ugye?!emlekszel,az elejen irtam szamitogephulye vagyok