albicapri
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- proteus
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
albicapri
Akkor folytassuk itt! Nekem eddig a lakatolás + anyagok cirka 850-900 USD ehez jön majd még a fényező munkadíja, de azt hozzá kell tennem, hogy rengeteg dolgot nekem kellett csinálni a kasztnin.
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
innen fojtatom en is,mert ma tudtam meg,hogy meg 800 usd vel jovok emberemnek,mivel 1csomo aprosagott megtett az auto elorehaladasaban.lesz rajta 116merci lokos,meg miegymas.sz.tem nem csunya,max erdekes!!! a festeket ma vettem,lakkal egyutt 210 usd.ennyibol ungarishe elkuldene a halal f.szara!?maradt a motorter,es johet e menet
- proteus
- rengetegetirogatide
Ennyiből megvan nálunk is...albicapri wrote:innen fojtatom en is,mert ma tudtam meg,hogy meg 800 usd vel jovok emberemnek,mivel 1csomo aprosagott megtett az auto elorehaladasaban.lesz rajta 116merci lokos,meg miegymas.sz.tem nem csunya,max erdekes!!! a festeket ma vettem,lakkal egyutt 210 usd.ennyibol ungarishe elkuldene a halal f.szara!?maradt a motorter,es johet e menet
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
max a festek,mivel mikor erdeklodtem,hogy mi mennyi,azt a valaszt kaptam,hogy a lakatolas igy latatlanban is benne lesz 2 kiloba.es ez csak a munkadij.hol vannak meg az alkatreszek!nekem meg az ordog megcsinalta szetrohadt sarvedot,kuszobot,kerekivet,meg egy csomo mindent "vasbol" fenykep alapjan.a madmax autoja szolgalt alapul,mivel elhoztam tole egy fotot. 

- albicapri
- nemleszgondhasegítis
akkor itt folytatom,hogy ne bantsak meg senkit!!!mert adatok 110<esetleg108>\78\65,a gumi rajta 185\70\HR14radial86H.akkor most mi a f.sz felnit vegyek ra?ami jo es szep is es nem kell ala pogacsa.a 20penz csabito,mivel ma nezegettem hasolo dolgokat,igaz17"ost,garnitura 350usd gumi nelkul.elkergettem a halal f.szara a embert!
- Bogyo28
- Überführer
Re: albicapri
albi küldött cd-n egy rakás képet az auto felujításáról... amit lesz elég időm ide is berakok jonéhányat, addig is itt van ömlesztve az egész:
http://www.fordcapri.dsys.hu/tag_galeria/albicapri/" onclick="window.open(this.href);return false;
ha valaki szeretne még ilyen galériát, nincs semmi akadája, csak szolni kell meg kell jópár kép...
http://www.fordcapri.dsys.hu/tag_galeria/albicapri/" onclick="window.open(this.href);return false;
ha valaki szeretne még ilyen galériát, nincs semmi akadája, csak szolni kell meg kell jópár kép...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- Tibi
- rengetegetirogatide
Albibátyó, milyen lökös van ennek az elején ? Fasza ez a kék.
És ne igyál annyit mert nem marad nekünk :D
És ne igyál annyit mert nem marad nekünk :D
1980 Capri MK3
- Wendike
- márokosanistudnézni
Tök jó a történet képekben :)
Atom az a lökös, szép a kék szín, nekem tetszik a régi kárpitod, még nem láttam ilyen világosat, az új is szép lett gratula
És a helyi statiszta rendőr kabátja is jóóóó
Atom az a lökös, szép a kék szín, nekem tetszik a régi kárpitod, még nem láttam ilyen világosat, az új is szép lett gratula

És a helyi statiszta rendőr kabátja is jóóóó

Don't panic!
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Szép lett tényleg és a színe meg a lökös is jó választás volt 8)
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!