Amugy ilyen az enyém is csak protinak van egy visszafolyó ága az a másik cső neki a szűrőház fölött.Engemm az érdekelne Protikám hogy:
-a harmadik képen látható egy membrán ház ami valami olyasmit csinál mint a primer torok dúsitója.neked is az alapon lévő kis vákuumcsővel volt összekötve az a membrán gyárilag?az enyém igen,és ha összedugom akkor leesik az alapjárat de mint a dög!!ez mitű lehet?illetve rájöttem hogy az első körömmel van a fő gond mert abban a tartományban van a arángatás és fulladás ahol az üzemel.padlógázon már tudok közlekedni csont nélkül,megy is mint a golyó,csak kicsi pici gázt nem tusok adni de még felet se
Iván wrote:Amugy ilyen az enyém is csak protinak van egy visszafolyó ága az a másik cső neki a szűrőház fölött.Engemm az érdekelne Protikám hogy:
-a harmadik képen látható egy membrán ház ami valami olyasmit csinál mint a primer torok dúsitója.neked is az alapon lévő kis vákuumcsővel volt összekötve az a membrán gyárilag?az enyém igen,és ha összedugom akkor leesik az alapjárat de mint a dög!!ez mitű lehet?illetve rájöttem hogy az első körömmel van a fő gond mert abban a tartományban van a arángatás és fulladás ahol az üzemel.padlógázon már tudok közlekedni csont nélkül,megy is mint a golyó,csak kicsi pici gázt nem tusok adni de még felet se
Ha lehúzoda a vákumcsövet azért megy fel az alapjárat, mert szegényedik a keverék.
Ha rajta van meg egyfolytában adja a kaját,csuma benzines olyanko a szekunder torok.annak egyfolytában kell nyomnia befelé?
Ha a gyorsitó fúvókák áteresztő csavarja amiben egy golyó szaladgál,elromlik,lehet az hogy rángat ha gázt adok?Arra gondoltam hogy felekad a golyó mindkét végállásban néha.amikor szétszedtem játszottam vele és soxor felakadt vagy a tetején vagy a végén.nem kellett nagyon rázni vagy valami,elég volt ha megszivtam vagy megfujtam.ez lehetne magyarázat a durrogásra a sok benyára és a rángatásra szerintem.
Iván wrote:Ha rajta van meg egyfolytában adja a kaját,csuma benzines olyanko a szekunder torok.annak egyfolytában kell nyomnia befelé?
Ha a gyorsitó fúvókák áteresztő csavarja amiben egy golyó szaladgál,elromlik,lehet az hogy rángat ha gázt adok?Arra gondoltam hogy felekad a golyó mindkét végállásban néha.amikor szétszedtem játszottam vele és soxor felakadt vagy a tetején vagy a végén.nem kellett nagyon rázni vagy valami,elég volt ha megszivtam vagy megfujtam.ez lehetne magyarázat a durrogásra a sok benyára és a rángatásra szerintem.
Nálam két vákum csatlakozó van a karbi talpon. Az egyik bemegy a membránhoz a másik le van dugózva. De nem hinném, hogy a szekunder toroknak menni-e kéne alapjáraton. Ha a gyorsító gázra pumpálja a benzint akkor nagy baja nem lehet.
Elsőnek szerintem nézd meg az úszószintet mert lehet, hogy picit gatya a tűszelep. általában az a jelenség, hogy alacsony fordulaton befullad, rángatesetleg leáll egy, vagy több henger. Magason meg hibátlan.