2.0 moci

mindenféle kapcsolódó technikai kérdés, megoldások, ötletek...

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

proteus
rengetegetirogatide
ClassicFord klubtag?: Igen

Re: 2.0 moci

Post by proteus »

Hogyhogy? :shock:

Ezen az van, hogy weber 32/36 dgav 3d1
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995

MZ ES 125/1 - 1970
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

A fedelen csak egy cső van, nem kettő.
Ford Capri MkI Essex
Süni
OfficialGréTCSiTanárúr

Post by Süni »

Most már úgy is ez a karbis topic. Van egy felújítókészlet katalogusom excelben. Valahogy fel tudnám tenni ide ?
Iván

Post by Iván »

Amugy ilyen az enyém is csak protinak van egy visszafolyó ága az a másik cső neki a szűrőház fölött.Engemm az érdekelne Protikám hogy:
-a harmadik képen látható egy membrán ház ami valami olyasmit csinál mint a primer torok dúsitója.neked is az alapon lévő kis vákuumcsővel volt összekötve az a membrán gyárilag?az enyém igen,és ha összedugom akkor leesik az alapjárat de mint a dög!!ez mitű lehet?illetve rájöttem hogy az első körömmel van a fő gond mert abban a tartományban van a arángatás és fulladás ahol az üzemel.padlógázon már tudok közlekedni csont nélkül,megy is mint a golyó,csak kicsi pici gázt nem tusok adni de még felet se :lol:
Iván

Post by Iván »

ja maugy az enyém 32/36 DGAV 3D2 :!:
proteus
rengetegetirogatide

Post by proteus »

A vákuumcsövek bekötésével egyelőre én is hadilábon állok. :?
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995

MZ ES 125/1 - 1970
Nitrobuster
egyedülisszerelhet

Post by Nitrobuster »

Na úgy látom elő kell kapni a régi weber karbim.
Egy biztos a régieken nincs benzinvisszavezető ág az újabbakon már igen.
1978 MkIII LimaTI AiResearch T3 boosting 0,7bar
Nitrobuster
egyedülisszerelhet

Post by Nitrobuster »

Iván wrote:Amugy ilyen az enyém is csak protinak van egy visszafolyó ága az a másik cső neki a szűrőház fölött.Engemm az érdekelne Protikám hogy:
-a harmadik képen látható egy membrán ház ami valami olyasmit csinál mint a primer torok dúsitója.neked is az alapon lévő kis vákuumcsővel volt összekötve az a membrán gyárilag?az enyém igen,és ha összedugom akkor leesik az alapjárat de mint a dög!!ez mitű lehet?illetve rájöttem hogy az első körömmel van a fő gond mert abban a tartományban van a arángatás és fulladás ahol az üzemel.padlógázon már tudok közlekedni csont nélkül,megy is mint a golyó,csak kicsi pici gázt nem tusok adni de még felet se :lol:

Ha lehúzoda a vákumcsövet azért megy fel az alapjárat, mert szegényedik a keverék.
Iván

Post by Iván »

Ha rajta van meg egyfolytában adja a kaját,csuma benzines olyanko a szekunder torok.annak egyfolytában kell nyomnia befelé?
Ha a gyorsitó fúvókák áteresztő csavarja amiben egy golyó szaladgál,elromlik,lehet az hogy rángat ha gázt adok?Arra gondoltam hogy felekad a golyó mindkét végállásban néha.amikor szétszedtem játszottam vele és soxor felakadt vagy a tetején vagy a végén.nem kellett nagyon rázni vagy valami,elég volt ha megszivtam vagy megfujtam.ez lehetne magyarázat a durrogásra a sok benyára és a rángatásra szerintem.
Nitrobuster
egyedülisszerelhet

Post by Nitrobuster »

Iván wrote:Ha rajta van meg egyfolytában adja a kaját,csuma benzines olyanko a szekunder torok.annak egyfolytában kell nyomnia befelé?
Ha a gyorsitó fúvókák áteresztő csavarja amiben egy golyó szaladgál,elromlik,lehet az hogy rángat ha gázt adok?Arra gondoltam hogy felekad a golyó mindkét végállásban néha.amikor szétszedtem játszottam vele és soxor felakadt vagy a tetején vagy a végén.nem kellett nagyon rázni vagy valami,elég volt ha megszivtam vagy megfujtam.ez lehetne magyarázat a durrogásra a sok benyára és a rángatásra szerintem.
Nálam két vákum csatlakozó van a karbi talpon. Az egyik bemegy a membránhoz a másik le van dugózva. De nem hinném, hogy a szekunder toroknak menni-e kéne alapjáraton. Ha a gyorsító gázra pumpálja a benzint akkor nagy baja nem lehet.
Elsőnek szerintem nézd meg az úszószintet mert lehet, hogy picit gatya a tűszelep. általában az a jelenség, hogy alacsony fordulaton befullad, rángatesetleg leáll egy, vagy több henger. Magason meg hibátlan.
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

A tűszelep az új benne, nemrég cseréltem ki neki.
Ford Capri MkI Essex
Nitrobuster
egyedülisszerelhet

Post by Nitrobuster »

szszaby wrote:A tűszelep az új benne, nemrég cseréltem ki neki.
Na akkor pláne meg kell nézni az úszószintet, ha eddig nem tetted volna meg :wink:
Bogyo28
Überführer

Post by Bogyo28 »

Süni wrote:Most már úgy is ez a karbis topic. Van egy felújítókészlet katalogusom excelben. Valahogy fel tudnám tenni ide ?
ha nekem átküldöd mail-ben akkor fel tudom rakni az oldalra, persze ha nem jogdíjjas... 8)
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."

...A Xikla...

1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Süni
OfficialGréTCSiTanárúr

Post by Süni »

Bogyo28 wrote:
Süni wrote:Most már úgy is ez a karbis topic. Van egy felújítókészlet katalogusom excelben. Valahogy fel tudnám tenni ide ?
ha nekem átküldöd mail-ben akkor fel tudom rakni az oldalra, persze ha nem jogdíjjas... 8)
Valami cirill betűs...... 8)
Iván

Post by Iván »

Az úszószint be van állítva.E szerint:http://www.webercarburetors.com/ppw/htm ... akdown.htm
Post Reply