érdekes dolgok a nagyvilágból:)
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- szszaby
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: érdekes dolgok a nagyvilágból:)
http://www.youtube.com/watch?v=zUsaYRyu ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Ford Capri MkI Essex
- FEFE
- alkatrészbegyűjtő
Ahol ez a gép van ez sinsheim, speyertől (capri tali) kb 5km re és a belépő ha jóltudom ide is szól! Legalábbis ez rémlik.szszaby wrote:http://www.youtube.com/watch?v=zUsaYRyu ... re=related
- Bogyo28
- Überführer
a capri tulaját igen, van neki 2db tranyója isSüni wrote:Mi ez ?????
http://belsoseg.blog.hu/2009/01/29/will ... _dschungel" onclick="window.open(this.href);return false;
Ismerjük ?

"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- Tibi
- rengetegetirogatide
amikor először láttam videót erről az "autó"-ról akkor jöttem rá, hogy a hotrodozás kislányoknak meg buziknak valószszaby wrote:http://www.youtube.com/watch?v=zUsaYRyu ... re=related

A ködös albionban egyszer valami autós gyűlésre vetődtem, ott láttam valami gépet ami olyan volt mint egy 800-as vascső, elő -l hátul hegyes, lánchajtás meg vagy 6 méter. Eléggé kömíny vót !
1980 Capri MK3
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Többször láttam már az autót, a tulaját nem ismerem.Süni wrote:Mi ez ?????
http://belsoseg.blog.hu/2009/01/29/will ... _dschungel" onclick="window.open(this.href);return false;
Ismerjük ?
Ford Capri 1978 2600 GT :D
http://totalcar.hu/tesztek/unogolfd/
alapból semmi extra, de:
"Persze akadnak, akik passzióból járnak öreg autóval, de az ő látókörükbe BMW-k, Alfa Romeók, hot hatchek (Golf GTI-, Honda Civic VTEC-, Kadett GSI-, Peugeot 205 GTi-fajták) lógnak csak be. Meg persze ne feledkezzünk meg a szerény méretű Ford Capri-rajongói körről, és az annál tekintélyesebb Opel Manta fan-klubról."
alapból semmi extra, de:
"Persze akadnak, akik passzióból járnak öreg autóval, de az ő látókörükbe BMW-k, Alfa Romeók, hot hatchek (Golf GTI-, Honda Civic VTEC-, Kadett GSI-, Peugeot 205 GTi-fajták) lógnak csak be. Meg persze ne feledkezzünk meg a szerény méretű Ford Capri-rajongói körről, és az annál tekintélyesebb Opel Manta fan-klubról."
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- daniv6
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Szerintük most mi a szerény A Kocsi vagy a rajongói kör

csak azért is......batman
- holecz
- rengetegetirogatide
Én is ezt a kérdést tettem fel magamban...daniv6 wrote:Szerintük most mi a szerény A Kocsi vagy a rajongói kör![]()
![]()

'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
- tomtom
- egyedülisszerelhet
a capri rajongói kör mérete.daniv6 wrote:Szerintük most mi a szerény A Kocsi vagy a rajongói kör![]()
![]()
tény: dévó több van (bocs. sevrolé)
- capri mkII '76 2.3
- tau tcII '79 1.6 GT
- tau tcII '79 1.6 GT
gizmo wrote:http://totalcar.hu/tesztek/unogolfd/
alapból semmi extra, de:
Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
NA aki ezt írta azzal tudnék egy kicsit beszélgetni egysör mellett,mert többdologgal is volt problémám!Ebben a kis cikk ben. 8)
Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
- daniv6
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Nagyon tudják tépni a szájukat ezek az újgazdag riporterek; biztos egész éjszakákat gondolkozott rajta, hogyan alázza meg szegény autókat. Pedig valszeg, fogalma sem volt arról, hogy pár éve milyen menő kocsik voltak ezek a piacon. Vagy lehet, hogy ilyennel szaladgált a anno. Ez tuti elfelejtette, honnan jött. Az ilyeneknek semmi köze az egész autós társadalomhoz, inkább a lusta vezetőkhöz, akiknek már az hiányzik legjobban, hogy magától menjen a kocsi A-ból B-be.
(Egyébként anti-dízel vagyok)

csak azért is......batman
- Tibi
- rengetegetirogatide
Pedig a dízel atom ! :)
Legalábbis én nagyon szeretek dízel autót vezetni.
1980 Capri MK3
- szszaby
- rengetegetirogatide
Azt csak addig jó vezetni míg a befecskendező nem adja be az unalmast ettől a jó minőségű Mol pocsmadéktól és rögtön rövidebb vagy 500-600 ezer forinttal.Tibi wrote:Pedig a dízel atom ! :)

Ford Capri MkI Essex
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Erősen vitatkoznék mindenkivel, aki negatívan szólt hozzá a cikk ezen Capris mondatához. A többihez nem értek, de nem találtam benne kivetni valót. Sőt! Én tegnap este sírtam a röhögéstől ezen a cikken, amikor az Uno váltójáról ír.
Szerintem amikor a szerény Capri rajongói körről ír, az egyértelműen van megfogalmazva, nem kell kiforgatni a szavait. Természetesen a kör mérete szerény, nem pedig az autónk. A kör nyilván azért szerény, mert az autók száma is szerény. Több már nem lesz, az tuti.
Egyébként meg, ha másból nem, a cikkeiből lehet tudni, h az ember igencsak nem újgazdag, de régi se. Attól, h van 5 db csoffadt autója, attól még nem gazdag, főleg, h az 5 autó együtes értéke nem éri el sztem a 3 millió forintot. Asszem van még egy motorja, de még az is befér a 3 misibe.
Asszem már mondtam, h a csávó itt lakik az utcánkban egy sarokkal arréb, ugyh nem csak a képernyőről ismerem úgy az autóit, mint őt magát. Teljesen korrekt, jófej csávó. Ha meglátom, h ott babrál a garázsban, bemegyek hozzá, eldumálunk. Múltkor még egy bosch AC pumpával is megdobott, mondván, h neki nem kell, jó lesz talán a Capriba... Szereti ő a Caprit, úgy mint minden hasonló korú autót. És én szerintem az, h külön kiemelte a cikkben a Capri rajongói kört, az sokkal inkább pozitívan figyelemre méltó, mint negatívan. Szerintem megköszönhetjük neki, h külön kiemelt minket, és ez is azt mutatja, h tiszteli az autót, hisz kevés van belőle, kicsi a klub, de ez az autó még így is említésre méltó, nem akármilyen kis klub ez.
Szóval sztem bárki bármit mond, ez a csávó nagyon rendben van, nem kéne fikázni.
Szerintem amikor a szerény Capri rajongói körről ír, az egyértelműen van megfogalmazva, nem kell kiforgatni a szavait. Természetesen a kör mérete szerény, nem pedig az autónk. A kör nyilván azért szerény, mert az autók száma is szerény. Több már nem lesz, az tuti.
Egyébként meg, ha másból nem, a cikkeiből lehet tudni, h az ember igencsak nem újgazdag, de régi se. Attól, h van 5 db csoffadt autója, attól még nem gazdag, főleg, h az 5 autó együtes értéke nem éri el sztem a 3 millió forintot. Asszem van még egy motorja, de még az is befér a 3 misibe.
Asszem már mondtam, h a csávó itt lakik az utcánkban egy sarokkal arréb, ugyh nem csak a képernyőről ismerem úgy az autóit, mint őt magát. Teljesen korrekt, jófej csávó. Ha meglátom, h ott babrál a garázsban, bemegyek hozzá, eldumálunk. Múltkor még egy bosch AC pumpával is megdobott, mondván, h neki nem kell, jó lesz talán a Capriba... Szereti ő a Caprit, úgy mint minden hasonló korú autót. És én szerintem az, h külön kiemelte a cikkben a Capri rajongói kört, az sokkal inkább pozitívan figyelemre méltó, mint negatívan. Szerintem megköszönhetjük neki, h külön kiemelt minket, és ez is azt mutatja, h tiszteli az autót, hisz kevés van belőle, kicsi a klub, de ez az autó még így is említésre méltó, nem akármilyen kis klub ez.
Ehez csak annyit tennék hozzá, h a csávó frankón egy régi csoffadt fiat pandával járt most kb fél évig... azért mert ezeket szereti... egyébként meg sztem több mint 190 cm magas az emberünk... a panda meg nem túl nagy.daniv6 wrote:Nagyon tudják tépni a szájukat ezek az újgazdag riporterek; biztos egész éjszakákat gondolkozott rajta, hogyan alázza meg szegény autókat. Pedig valszeg, fogalma sem volt arról, hogy pár éve milyen menő kocsik voltak ezek a piacon. Vagy lehet, hogy ilyennel szaladgált a anno. Ez tuti elfelejtette, honnan jött. Az ilyeneknek semmi köze az egész autós társadalomhoz, inkább a lusta vezetőkhöz, akiknek már az hiányzik legjobban, hogy magától menjen a kocsi A-ból B-be.(Egyébként anti-dízel vagyok)
Szóval sztem bárki bármit mond, ez a csávó nagyon rendben van, nem kéne fikázni.
Ford Capri 1978 2600 GT :D