holecz wrote:Sajna nem láttam még. Fent van a fórumon?Mert akkor megnézném.Mi az a 3,5 V8 a paripádban, Rover??Üdv:holecz
Aha, hiába próbáltál lebeszélni, Ernő meghülyített.
De már nem bánom, lassan minden cucc megvan hozzá, és már csak a karosszériásra várok (fél éve), mint itt sokan.... Úgy látszik alergiásak a Caprikra.. :(
Egyébként caprimax néven regisztrálva van, de ritkán van itt.
De van egy pár képem:
Köszi a képeket naggyon faintosak! Ha jól látom akkor ezek a képek Szurdokpüspökin készültek, Ernő-nél.Az ő motorját vetted meg?? Ez igen! Állítólag az egy nagyon brutál motor volt régen.Remélem egyszer hallani fogom a hangját is.Üdv:holecz
Én is ismerem ezt 2méteres csodát, van egy haverom is aki majdnem megvette a hófehérkét tőle még annó, csak nem volt kesh. Pedig nagyon beszéltem neki egész úton, hogy nagyon jó vét. Piros belsők meg minden.
Én nem sok cimbit ismerek a fórumról, pedig már '97 óta caprizok, Bgyarmaton sajnos nincs senki hasonló, csak Astrások meg BMW-sek. Egy kurva talira nem tudtam még elmenni, mert a kocsim már 3M forintba lesz lassan, de még mindig fölvan bakolva, most meg a műszakival is vágnak mégegyet az emberen. Úgyhogy egy darabig nem is nagyon fogok mutatkozni.Szevasztok.
holecz wrote:Köszi a képeket naggyon faintosak! Ha jól látom akkor ezek a képek Szurdokpüspökin készültek, Ernő-nél.Az ő motorját vetted meg?? Ez igen! Állítólag az egy nagyon brutál motor volt régen.Remélem egyszer hallani fogom a hangját is.Üdv:holecz
Nem az övét, azt megtartotta magának.... Pedig alkatrészből sosem elég. A képek ott készültek, egy próba fújás után.
Tuti hallani fogod a hangját, már megjöttek a Flowmasterek.....
8) azt megúsztam idáig. Az a gond, hogy nincs műszaki az autón, és karbi gondok (remélem) miatt nem is túl járóképes. Bár ha ez megoldódik, divatból kérek időpontot műszakira, és a kapott igazolással fogok rohangálni... meg közben költözöm, meló, nők, stb... de következő talira megyek!!!!!
gizmo wrote:8) azt megúsztam idáig. Az a gond, hogy nincs műszaki az autón, és karbi gondok (remélem) miatt nem is túl járóképes. Bár ha ez megoldódik, divatból kérek időpontot műszakira, és a kapott igazolással fogok rohangálni... meg közben költözöm, meló, nők, stb... de következő talira megyek!!!!!
vigyázz, mert most itt írásban adtad, és nem ér később kimoderálni
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
gizmo wrote:8) azt megúsztam idáig. Az a gond, hogy nincs műszaki az autón, és karbi gondok (remélem) miatt nem is túl járóképes. Bár ha ez megoldódik, divatból kérek időpontot műszakira, és a kapott igazolással fogok rohangálni... meg közben költözöm, meló, nők, stb... de következő talira megyek!!!!!
Kérdeztem, kinn vagy-e, gondoltam, bemutatkozom személyesen is...
A fekete vas tényleg überkeményen néz ki de ha valaki látta az elejét, arra nem mondaná hogy überk...Ezt azért írom mert a rossz nyelvek azt beszélték hogy valami Honda cici vagy civicből készült az eleje:fcp38: fújjjjjjjjj Nem értem miért kellet átalakítani a Capri elejét, mikor attól olyan mérges és egyedi. Jó'hogy nem má izéből-e mongyad má, zaporozecss-bő csinátta a hátujjját.Na mindegy ez az ő ízlése tartsuk tiszteletben.üdv:holecz
Ha ez ugyanaz a v8 átépítés ami előkerül félévente, akkor azért honda az eleje mert állítólag elvitte a gyári elejét egy teherautó vagy fa vagy kiscica. Nekem az orrot és a nagy szárnyat leszámítva bejön, de hát mindeki magának építi, én is. Dartonit szt hiszem meg tudja erősíteni vagy cáfolni, hogy ez ugyanaz a v8-e.
Igen ez ugyanaz. A Civic dologból annyi igaz, hogy a kérdéses márka képviselőjét verte telibe. Az eleje pedig szintén Rover, és pedig azért, mert ez volt ingyé, és emberünk sajna nem dúskál a pénzben. :(