Sziasztok! Na, ma megérett bennem az elhatározás, meglépem azt amit idáig is sokan mondtak. Szeretnék venni sárga KONI-kat a Capriba, mert ez már nem állapot. :( mennyiért lehetne hozzájutni? Esetleg valakinek kedvezménye van-e? 8) eddig ezt ajánlották:
elsők: 32.000
hátsók: 20.000
ja, és dögöljön meg az egész városvezetés, élén demszkivel
akárhogy számolom, ez olcsóbb mint amit neked idáig mondtak... tehát a 4db megvan 92.500-ból... kevesebbet, valaki? 8)
Ez kedvezménnyel volt, vagy beesve az utcáról?
Iszonyat ára lett a koninak, de ha belegondolsz, hogy 10 évig nem kell gátlóra költened, akkor nem olyan durva. Persze lehet, hogy BP-n nem birja a koni se eddig. Mindenesetre irigylem a Kövit, hogy talált alig használt koni garnitúrát - töredék áron. (na jó, én szerveztem neki...) 8)
CAPRiMANiA wrote:Iszonyat ára lett a koninak, de ha belegondolsz, hogy 10 évig nem kell gátlóra költened, akkor nem olyan durva. Persze lehet, hogy BP-n nem birja a koni se eddig. Mindenesetre irigylem a Kövit, hogy talált alig használt koni garnitúrát - töredék áron. (na jó, én szerveztem neki...) 8)
Tud valaki olyan szakembert, aki ha odaviszek neki egy kiszerelt gólyalábat, egy pár rugót, meg gátlót, akkor összerakja nekem? Vagy szerintetek bárki elvállalja?
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.