ha lesz egy kis időm pl egyszer nappal

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Megújulás rögös útján ,de mára koránt sem ennyire felismerhető .Töcs wrote:Amit én utoljára láttam az autóból az ez volt.
Hogy azóta a vastelepen vagy a megújulás útján van azt nem tudom![]()
Löwenbrau doboz?White Shark wrote:Megújulás rögös útján ,de mára koránt sem ennyire felismerhető .Töcs wrote:Amit én utoljára láttam az autóból az ez volt.
Mivel a hulladék vas útját nem tudom végig kisérni ,bizonyossággal ezt ,így nem merném kijelenteni .nyujoe wrote:Löwenbrau doboz?White Shark wrote:Megújulás rögös útján ,de mára koránt sem ennyire felismerhető .Töcs wrote:Amit én utoljára láttam az autóból az ez volt.
Nem rossz , de a sárvédő és a lemez találkozásánál össze ragasztod ?Töcs wrote:És egy kérdés a nagytudásúhoz. Ezt a lemezt - Levelboss Marci velem beszélted még annó - mennyire érdemes belerakni. kinek van benne az autójában? Bdavid féle vasban láttam talán. Másnak tapasztalat?
Sárfogó? Párafofó? A-oszlop szárazontartó afrodiziákum?
Ez utóbbit kétlem mert a víz biztos bemegy - nem beszélvbe a szélvédő vagy szerencsésebbek esetében a tetőablakból lejövő vízek esetéről.
Továbbá kérdés teljes műanyag doblemez donor létezik-e vagy saját gyártásban érdemes gondolkodni?