Veterán biztosítás nem csak veteránoknak...
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Bogyo28
- Überführer
- ClassicFord klubtag?: Igen
Veterán biztosítás nem csak veteránoknak...
Na, változott a veterán vizsga körül néhány dolog. A lényeg:
Akinek idén már volt veterán biztije, annak jövő hét végéig el kell hozzám juttatni 1000-forintot (ez a kezelési díj amit a márkaklub szövetségnek fizetünk hogy kezelik a dolgokat), dec 31-ig le kell rendezni a klubtagságit a jövő évre, és a biztosítótól kap majd egy csekket amit be kell fizetni, és ennyi. A klubtagsági jövöre sem változik, 5000 HUF/év.
Akinek még nem volt, és '81-es vagy régebbi a vas, az még EBBEN A HÓNAPBAN menjen be a biztosítójához, és mondja le a biztosítást. Ott átveszik ezt töle, és adnak egy lepecsételt igazolást a lemondás átvételéről. Ez kelleni fog az uj biztosításhoz. Lemondani a biztosítást csak nov 30-ig lehet, utánna már nem. December első hetében be kell fizetni a tagdíjat nálam, erről adok igazolást. Az igazolással, a felmondás fénymásolatával, a forgalmi másolatával és 2 képpel az autóról (1 elölröl 1 hátulrol) lehet menni biztositást kötni.
Akinek nincs még az autója 25 éves, az is tud kötni kedvezményes biztosítást, de nem veterán kategóriában hanem hobby kategóriába, ami a veteránnál drágább. ehez jó állapotu auto kell, mert egy lepukkant kasznira nem fogják elhinni hogy tényleg ritka hobby jármű. Ez egyedi elbirálás alapján megy, amit a klub (én) és a márkaklubszövetség dönt el. Magyarul a nem egy roncshalmaz auto tud ilyen biztositást kötni.
Akinek 30 évnél öregebb az autója, az plusz kedvezményt kap.
Az árak: (csak a ránk vonatkozó árakat irom le)
25-30 éves vas esetén:
1151-1500 ccm: 7590 Ft
1501-2000 ccm: 11220 Ft
2001-3000 ccm: 15730 Ft
30 év felett:
1151-1500 ccm: 7245 Ft
1501-2000 ccm: 10710 Ft
2001-3000 ccm: 15015 Ft
hobbi kategoria:
1151-1500 ccm: 16800 Ft
1501-2000 ccm: 24150 Ft
2001-3000 ccm: 32550 Ft
ezek az egész évre vonatkozó díjak.
Ha bármi kérdés merül fel, irjatok, hivjatok stb
bogyó
06-209-315-650
Akinek idén már volt veterán biztije, annak jövő hét végéig el kell hozzám juttatni 1000-forintot (ez a kezelési díj amit a márkaklub szövetségnek fizetünk hogy kezelik a dolgokat), dec 31-ig le kell rendezni a klubtagságit a jövő évre, és a biztosítótól kap majd egy csekket amit be kell fizetni, és ennyi. A klubtagsági jövöre sem változik, 5000 HUF/év.
Akinek még nem volt, és '81-es vagy régebbi a vas, az még EBBEN A HÓNAPBAN menjen be a biztosítójához, és mondja le a biztosítást. Ott átveszik ezt töle, és adnak egy lepecsételt igazolást a lemondás átvételéről. Ez kelleni fog az uj biztosításhoz. Lemondani a biztosítást csak nov 30-ig lehet, utánna már nem. December első hetében be kell fizetni a tagdíjat nálam, erről adok igazolást. Az igazolással, a felmondás fénymásolatával, a forgalmi másolatával és 2 képpel az autóról (1 elölröl 1 hátulrol) lehet menni biztositást kötni.
Akinek nincs még az autója 25 éves, az is tud kötni kedvezményes biztosítást, de nem veterán kategóriában hanem hobby kategóriába, ami a veteránnál drágább. ehez jó állapotu auto kell, mert egy lepukkant kasznira nem fogják elhinni hogy tényleg ritka hobby jármű. Ez egyedi elbirálás alapján megy, amit a klub (én) és a márkaklubszövetség dönt el. Magyarul a nem egy roncshalmaz auto tud ilyen biztositást kötni.
Akinek 30 évnél öregebb az autója, az plusz kedvezményt kap.
Az árak: (csak a ránk vonatkozó árakat irom le)
25-30 éves vas esetén:
1151-1500 ccm: 7590 Ft
1501-2000 ccm: 11220 Ft
2001-3000 ccm: 15730 Ft
30 év felett:
1151-1500 ccm: 7245 Ft
1501-2000 ccm: 10710 Ft
2001-3000 ccm: 15015 Ft
hobbi kategoria:
1151-1500 ccm: 16800 Ft
1501-2000 ccm: 24150 Ft
2001-3000 ccm: 32550 Ft
ezek az egész évre vonatkozó díjak.
Ha bármi kérdés merül fel, irjatok, hivjatok stb
bogyó
06-209-315-650
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
Szia!
Nekem aktuális lesz... az a gond, hogy a Netrisk-en keresztül van kötve a kötelezőm, így ha jól tudom rajtuk keresztül kell lemondani is. Utánajárok. Pontosan milyen papír kell az új megkötéséhez? És hol lehet ezt a kedvezményes biztosítást megkötni?
Nekem aktuális lesz... az a gond, hogy a Netrisk-en keresztül van kötve a kötelezőm, így ha jól tudom rajtuk keresztül kell lemondani is. Utánajárok. Pontosan milyen papír kell az új megkötéséhez? És hol lehet ezt a kedvezményes biztosítást megkötni?
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- Bogyo28
- Überführer
Süni: Neked megvan a biztositásod, nekem adsz 1000 pénzt egyszer meg a klubtagságit rendezed dec 31-ig, és amit kapsz a biztositotol csekket befizeted. Elvileg erről kapsz egy levelet is, tegnap lett feladva.
Gizmo: Ha lemondtad a biztit, utánna én adok neked papirokat, meg majd a Muczán Gábor amikor megkötöd a biztositást vele. Elöször hozzám kell jönnöd (jó messze :D ), én adok igazolást, azzal meg majd a Muczán Gáborhoz. Ott tudod megkötni a biztit. Lemondani annál a biztositonál tudod, akivel leszerződtél, az mindegy hogy kin keresztül.
Gizmo: Ha lemondtad a biztit, utánna én adok neked papirokat, meg majd a Muczán Gábor amikor megkötöd a biztositást vele. Elöször hozzám kell jönnöd (jó messze :D ), én adok igazolást, azzal meg majd a Muczán Gáborhoz. Ott tudod megkötni a biztit. Lemondani annál a biztositonál tudod, akivel leszerződtél, az mindegy hogy kin keresztül.
...A Xikla...
...A Xikla...
- Bogyo28
- Überführer
legjobb személyesen lenne, de nekem bármilyn formában jó. A lényeg hogy jusson el hozzám. Bp-en esetleg még érte is tudok menni melóidőben.
...A Xikla...
...A Xikla...
OK, ha neked az jobb, h kivigyem, akkor mondasz egy időt, meg egy helyet (privátban, ha el akarod kerülni a többi rajongód...bogyo28 wrote:legjobb személyesen lenne, de nekem bármilyn formában jó. A lényeg hogy jusson el hozzám. Bp-en esetleg még érte is tudok menni melóidőben.
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Re: Veterán biztosítás nem csak veteránoknak...
Először is elnézést hogy ide írok de lenne egy kérdésem!
Van egy autó aminek szürke forgalmija van és kivan vonva a forgalomból.
Visszalehet simán hozni a forgalomba: műszaki,zöldkártya,eredetvizsga és átírás a végén vagy csak OT-val?
Ilyen egyszerűen megoldható vagy esetleg valami más megoldást kell találni.
A kocsinak a tulaja már meghalt de az unokája eladja,átírásnál lehet ezzel valami gond hogy nem az eredeti tulaja adja el?
Előre is köszi!

Van egy autó aminek szürke forgalmija van és kivan vonva a forgalomból.
Visszalehet simán hozni a forgalomba: műszaki,zöldkártya,eredetvizsga és átírás a végén vagy csak OT-val?
Ilyen egyszerűen megoldható vagy esetleg valami más megoldást kell találni.
A kocsinak a tulaja már meghalt de az unokája eladja,átírásnál lehet ezzel valami gond hogy nem az eredeti tulaja adja el?
Előre is köszi!

71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Trust no one!!
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Senki?? :(
Trust no one!!
Trust no one!!
- szszaby
- rengetegetirogatide
Majdcsak lesz valaki, de valahol volt már szó ilyenről.
Ford Capri MkI Essex
- Tibi
- rengetegetirogatide
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=okm ... %A9s&meta=" onclick="window.open(this.href);return false;
1980 Capri MK3
- Bogyo28
- Überführer
van ocsmányirodás topik, ott ember telszámmal aki minden ilyet tud naprakészen. vagy hivd fel az ocsmányirodák egyikét...Hattyu wrote:Senki?? :(
...A Xikla...
...A Xikla...
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Köszönöm szépen,kerestem de úgy látszik nem láttam szememtőlBogyo28 wrote:van ocsmányirodás topik, ott ember telszámmal aki minden ilyet tud naprakészen. vagy hivd fel az ocsmányirodák egyikét...Hattyu wrote:Senki?? :(

Trust no one!!
Trust no one!!