mielött megvettem a vasat, igy nézett ki:

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Hajrá!!Akkor lássuk!!Pudva wrote:Akkor megpróbálom az autóm történetét itt összegyüjteni...
Látod, mások összeszednek róla mindentTÉCSÉ wrote:Jól haladsz.....![]()
![]()
Majd ha a miénk is kész lesz,mi is csak nézegetjük ahogy a többiek csinálják.Pudva wrote:Látod, mások összeszednek róla mindentTÉCSÉ wrote:Jól haladsz.....![]()
![]()
![]()
Ezt már úgyis megszoktam, hogy én semmit sem csinálok az autóval csak nézem a többieket ahogy csinálják :P
Bocs módosítanék: Szóval én csak nézni szoktam ahogy a többiek az Én autómat csináljákholecz wrote:Majd ha a miénk is kész lesz,mi is csak nézegetjük ahogy a többiek csinálják.Pudva wrote:Látod, mások összeszednek róla mindentTÉCSÉ wrote:Jól haladsz.....![]()
![]()
![]()
Ezt már úgyis megszoktam, hogy én semmit sem csinálok az autóval csak nézem a többieket ahogy csinálják :P![]()
NEM
![]()
![]()
![]()
Visszatérve az eredeti dologhoz:Pudva wrote:Akkor megpróbálom az autóm történetét itt összegyüjteni...
Ne viccelj Lacikám!holecz wrote:EZ-AZ!!!!Megy ez Kálmikám.Egyébként 1998-ban lett lefényezve,Rózsaszentmártonban a környék egyik legjobb fényezőjénél.Sikkens-be mártogatta a mester ha jól emlékszem.
Ne haragudj Kálmikám hogy beleírogatok,a topikodba csak segíteni akarok abban amiről nincs pontos adatod.![]()
![]()