szevasztok..
Técsé 2órán át legeltem,hogy átnyálazzam a weboldalatokat,mindent megnézutem,átolvastam,kinyálazva megnagyítva megnézegettem,meg hogy nállam a kultura nam csapta ki a biztit,meg itt nem ugy megy mint a bmw poweron,hogy mindenki mindenkinek írogat,meg beszól,meg akármi..
itt legalább mindenki tudja mindenkiröl,hogy ki kicsoda,meg milyen kocsija van..
Söt még segítetek is egymásnak,megosztjátok a mühelytitkokat,minden fontos infót..
Én sem a tanyavilágból jöttem,hogy ha van lehetöség,akkor nem élek vele(bemutatkozás ügyileg)
De ha kíváncsiak vagytok becses képemre,meg elöéletemre,meg hogy nem csak a tamiya távirányitolé légypapirig vagyok kiképezve,van pár paparadzi kép rollam(NEM REKLÁM)
http://www.srsclub.hu/_pictures/tagok/bk/bk_49.jpg ez vagyok én.. éppen sábátolok kenyéren és vizen,egy téren,természetesen a park örök kiszurtak,meg majdnem aknába ültem..
Na mind1,látom meg tapasztalat,(3napos) hogy itt legalább nem a büszkeségtöl szétszakadt 25millás m5el közlekedö kivagyok anyu-apu autójától emberek vannak:Hanem olyanok akik igen is megfogják a nyomaték kulcsot,ha arról van szó,és egy kávé után igen is lehúznak egy hengerfejet 20newtonnal többel,mint a gyári érték,hogy biztos ott maradjon.. Minden capris elött le a kalappal. aki maga építette meg a kocsiját,a két kezével... -ugy mint én..