bemutatkozások

kötetlen topic...:)

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

TÉCSÉ
offtopiccommando
ClassicFord klubtag?: Igen

Post by TÉCSÉ »

:lol: Na ! Alakul ez "fiatalok" , alakulgat :!: :!: :!: :lol:
Üdv itt !!! :D
Leírásod alapján ótódnak azért annyira nem véres a torka - emberi összegekből összehozhatónak tűnik - HAJRÁ :wink: :!:
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;

A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
proteus
rengetegetirogatide

Post by proteus »

Nagyon szép lesz az! Sárga kaszni, barna S belső, a kedvencem... :wink:

A fehér milyen állapotban volt, el van már bontva?
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995

MZ ES 125/1 - 1970
Bencze

Post by Bencze »

szevasztok..
Técsé 2órán át legeltem,hogy átnyálazzam a weboldalatokat,mindent megnézutem,átolvastam,kinyálazva megnagyítva megnézegettem,meg hogy nállam a kultura nam csapta ki a biztit,meg itt nem ugy megy mint a bmw poweron,hogy mindenki mindenkinek írogat,meg beszól,meg akármi..
itt legalább mindenki tudja mindenkiröl,hogy ki kicsoda,meg milyen kocsija van..
Söt még segítetek is egymásnak,megosztjátok a mühelytitkokat,minden fontos infót..
Én sem a tanyavilágból jöttem,hogy ha van lehetöség,akkor nem élek vele(bemutatkozás ügyileg)

De ha kíváncsiak vagytok becses képemre,meg elöéletemre,meg hogy nem csak a tamiya távirányitolé légypapirig vagyok kiképezve,van pár paparadzi kép rollam(NEM REKLÁM)

http://www.srsclub.hu/_pictures/tagok/bk/bk_49.jpg ez vagyok én.. éppen sábátolok kenyéren és vizen,egy téren,természetesen a park örök kiszurtak,meg majdnem aknába ültem..

Na mind1,látom meg tapasztalat,(3napos) hogy itt legalább nem a büszkeségtöl szétszakadt 25millás m5el közlekedö kivagyok anyu-apu autójától emberek vannak:Hanem olyanok akik igen is megfogják a nyomaték kulcsot,ha arról van szó,és egy kávé után igen is lehúznak egy hengerfejet 20newtonnal többel,mint a gyári érték,hogy biztos ott maradjon.. Minden capris elött le a kalappal. aki maga építette meg a kocsiját,a két kezével... -ugy mint én.. :armada37 :starwars:
driver
akárhozzáisnyulhatvalamihez

Post by driver »

Köszi ez szép volt! :D
Üdv itt köztünk
Bencze

Post by Bencze »

nekem nem csak a szám nagy,van is mögötte öszinteség is..
és becsület is.. :D :D :D
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

Üdv itt!
Ford Capri MkI Essex
Bencze

Post by Bencze »

Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

Hello, üdv itt. Volt már róla szó az eladó Caprik topikban. A multkor Tiszaújvárosban láttam ( messziről) a nagy gazdaságos áruház parkolójában. Bár tudom, hogy ezzel nem sokat segítettem :D .Viccen kívül Ombre hozzászólásaira keress rá, valahol ott kezdődött a történet.
1980 Capri MK3
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

Én láttam annó közelről is amikor még Ombre kolegáé volt.
Volt a kerekein daraboló és lángoló vagy mifene a kipufogóban.
A festése felújításra szorult.
Ford Capri MkI Essex
afbalint
márokosanistudnézni

proteus: a feher capri

Post by afbalint »

A feher Capribol hianyzott mar egy-ket cucc, en elhoztam az uleseket, kipufft (kozep es hatso resz egesz jo allapotban volt), kéezifekbowdent, es nehany kapcsolot. Kasztni a kepeken jobban nez ki, mint eloben, ugyan javitva szerintem meg nem volt, de emiatt itt-ott mar ragja a rozsda. Belseje szep. 2 hete meg benne volt a szervo meg a moci (2.3-as), de a mociban motorszam mar nincs. A szervo nem teljesen gyari (valamelyik resze egy masik fordbol lett odagyogyitva - ne kerdezd melyik, de a tulaj szerint mukodik, pipec. Vagy 40-ert vagy 50-ert kinalta a szervot mindennel egyutt - ezt nem csak en talaltam soknak, de penztarcam is.

hat ennyi..
bandi
Bencze

Post by Bencze »

dinom dánom caprira vágyom...

capri már meglenne..

jogsim sem lenne..
proteus
rengetegetirogatide

Post by proteus »

Mégegy költő! :D

MZ ES 125/1 - 1970
Bencze

Post by Bencze »

sokat néztem a Love Storyt,aztál caprit láttam,aludtam egy jót..
és csak igy spontán jönnek ezek a költemények,amik még a politikusokat is köntörbe verik..
Mert nem vagyok én apáca ,nem érhetek bé zárva,mondotta cini,és
leszakatd alatta az emeletes ágy,amit elötte horgolt be a bünti intézmény kötésbe ralkott téglái közé,amit becses Magyar nagyfejüek terveztek,
a mégnagyobb fejüeknek..

jó vagyok a szeren??
:D :D :D :D
Bencze

Post by Bencze »

Ezek az agysejtjeim mikor ok van-)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ezek vannak most. _) :?: :?: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :idea: :?: :?: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: :shock: :arrow: :?: :?:
proteus
rengetegetirogatide

Post by proteus »

:lol: :lol: :lol:

MZ ES 125/1 - 1970
Post Reply