Épülő CAPRI-k

kötetlen topic...:)

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

Locked
Peti
egyedülisszerelhet
ClassicFord klubtag?: Igen

Post by Peti »

Tibi wrote:
Egyébként mit projektelsz az autón ha szabad tudni?
Köszönöm kérdésed, sajna az autó az építkezés projekt miatt eléggé háttérbe szorult ismételten, de amikor jut rá egy kis zs, mindíg épül-szépül 1-2 alkatrész. Időnként még új dolgok is befigyelnek. (gyújtás kábel, spéci fékcső meg ilyenek) Most épp sperr difire spórolok...
Amúgy épül bele a hátsó tárcsás, abs főfékes cucc, elég sok minden lekrómozódott, polír még folyamatban. Már nálam van a teljes Karkus sport kipuff rendszer is, egyenlőre még darabokban. Majd rakok fel pár képet, ha vissza kaptam a régi wincsimet.
'81 Capri 3.0 SHO X-Pack project
'83 Granada 2.8i Ghia X project
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

Capripower wrote:
Tibi wrote:
Egyébként mit projektelsz az autón ha szabad tudni?
Köszönöm kérdésed, sajna az autó az építkezés projekt miatt eléggé háttérbe szorult ismételten, de amikor jut rá egy kis zs, mindíg épül-szépül 1-2 alkatrész. Időnként még új dolgok is befigyelnek. (gyújtás kábel, spéci fékcső meg ilyenek) Most épp sperr difire spórolok...
Amúgy épül bele a hátsó tárcsás, abs főfékes cucc, elég sok minden lekrómozódott, polír még folyamatban. Már nálam van a teljes Karkus sport kipuff rendszer is, egyenlőre még darabokban. Majd rakok fel pár képet, ha vissza kaptam a régi wincsimet.
Az abs-t te sem fogod beüzemelni igaz?
1980 Capri MK3
Peti
egyedülisszerelhet

Post by Peti »

Tibi wrote:
Az abs-t te sem fogod beüzemelni igaz?
Igaz.
'81 Capri 3.0 SHO X-Pack project
'83 Granada 2.8i Ghia X project
Mad Max
akárhozzáisnyulhatvalamihez

Post by Mad Max »

Vincsab, miért szedted le a tetejét? Ha kell van egész tetőm gyári nagyon jó tolótetővel, fekete tetőkárpittal!
vincsab
márokosanistudnézni

Post by vincsab »

Mad Max wrote:Vincsab, miért szedted le a tetejét? Ha kell van egész tetőm gyári nagyon jó tolótetővel, fekete tetőkárpittal!
Az igazság az, hogy egy "csöppet" el volt rohadva. Nem tudom, hogy miért lett ilyen. A tető nem szokott így elrohadni. Köszi, de van másik tetőlemez. Már azt is leszedtem "csak" fel kell tennem. :roll:
Bogyo28
Überführer

Post by Bogyo28 »

Mad Max wrote:Vincsab, miért szedted le a tetejét? Ha kell van egész tetőm gyári nagyon jó tolótetővel, fekete tetőkárpittal!
lehet hogy ez a tető dolog aktuális lesz... Kovi kasztnijába van egy beépitett ablak, ami egy kalap sz..., lehet egyszerübb lenne a tető cseréje. valaki aki ért hozzá, mennyire bonyolult művelet egy tető csere?
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."

...A Xikla...

1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
TomiCaPri

Post by TomiCaPri »

Vincsab szerintem gond nélkül megoldja :D
Bogyo28
Überführer

Post by Bogyo28 »

TomiCaPri wrote:Vincsab szerintem gond nélkül megoldja :D
csak kérdés akarja e még egyszer ezt a melót megcsinálni, vagy soha többet... :shock:

...A Xikla...

Mad Max

Post by Mad Max »

Ha nem szedi le a sárvédőket, akkor talán megcsinálja újra, mert így el hajolhat a kasztni.
Gondolom messze van, de itt nálunk megcsinálják.
Bogyo28
Überführer

Post by Bogyo28 »

Mad Max wrote:Ha nem szedi le a sárvédőket, akkor talán megcsinálja újra, mert így el hajolhat a kasztni.
Hát Tibi erről többet tudna mesélni, de szerintem lakatolás témában ami az országon belül van az nincs messze. Max az ember bérel egy trélert, 10-15 pénzből bárhol ott tud lenni a kasztni, az olcsobb mintha elbasszák/nem csinálják...

...A Xikla...

vincsab
márokosanistudnézni

Post by vincsab »

Nem sűrűn akarok tetőt cserélni. :) Itt is csak a lemezt cseréltem mert ez egyszerűbb mint megvágni az oszlopokat. Ennél a megoldásnál csak annyi a gáz, hogy baromi sok a ponthegesztés az oldalán. Viszont nem igazán tudod elcseszni, mert nem megy el semmi méret. Azért jó pénzé csinálhatok még egy tetőcserét. :wink:
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

bogyo28 wrote:
Mad Max wrote:Ha nem szedi le a sárvédőket, akkor talán megcsinálja újra, mert így el hajolhat a kasztni.
Hát Tibi erről többet tudna mesélni, de szerintem lakatolás témában ami az országon belül van az nincs messze. Max az ember bérel egy trélert, 10-15 pénzből bárhol ott tud lenni a kasztni, az olcsobb mintha elbasszák/nem csinálják...
Igaz, kicsi ez az ország semeddig nem tart elszállítani a bódét,már csak a megfelelő ember kell a lakatoláshoz... :? Capri témában bejártam majdnem az egész országot 8)
1980 Capri MK3
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

Tibi wrote:
bogyo28 wrote:
Igaz, kicsi ez az ország semeddig nem tart elszállítani a bódét,már csak a megfelelő ember kell a lakatoláshoz... :? Capri témában bejártam majdnem az egész országot 8)
De legalább már kész van. :lol:
Ford Capri MkI Essex
kuzsi
nemleszgondhasegítis

Post by kuzsi »

hm...lakatosok...
nekem már el is baszták meg nem is csinálják a kocsit...
az első okos ürge olyan faszán nekikezdett hogy az ajtó környékén elment a kocsi vagy 2 centivel
aztán most találtunk egy srácot aki jól dolgozik, meg haladt is vele....erre....menni kell neki melózni pestre...szóval Capri stop.....a fele van kész az autónak....és a köténylemezzel eddig nem nagyon tudott senki mit kezdeni mert 1000milliószor lett már toldva foldva...és abból nem biztos hogy lesz valami... :( szóval a .... kivan eddig :x :evil:
Capri 4ever!
1972 Ford Capri GT Mk1 V4 1700 cc
2002 Ford Focus
1981 Trabant 601 Special :D "K.I.T.T."
1973 UAZ 469 "Antonov"
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

szszaby wrote:
Tibi wrote:
bogyo28 wrote: Hát Tibi erről többet tudna mesélni, de szerintem lakatolás témában ami az országon belül van az nincs messze. Max az ember bérel egy trélert, 10-15 pénzből bárhol ott tud lenni a kasztni, az olcsobb mintha elbasszák/nem csinálják...
De legalább már kész van. :lol:
háááttttttt még lakatolunk majd fényezés előtt azért...
1980 Capri MK3
Locked