Ha a 8.8-as sperr-es hídra gondolsz, akkor annyiban különbözik hogy befele menő felnit kell rakni rá, a szélesítést még lehet meg is úszod. Ellenben a sok heggesztést nem. Viszont hülyén fog kinézni a kocsi hátul más felnivel.
Pudva wrote:Érdekes de találó idézet:
"A sperr valójában egy kicsi, de nagyon erős manó, amely gázadásra mindig a kanyar belső íve felé tolja az autót. Ez eddig jól hangzik, de a manónak sajnos vannak rossz tulajdonságai is. Ha a sofőr meggondolja magát, és kanyar közben leugrik a gázról, a manó megsértődik, elengedi az autót, aminek következtében a farrész hirtelen kitör; ember legyen a talpán, aki ilyenkor meg tudja fogni a kocsit. "
Oké, de ez mért van? Valaki magyarázza el please!
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
Pudva wrote:Érdekes de találó idézet:
"A sperr valójában egy kicsi, de nagyon erős manó, amely gázadásra mindig a kanyar belső íve felé tolja az autót. Ez eddig jól hangzik, de a manónak sajnos vannak rossz tulajdonságai is. Ha a sofőr meggondolja magát, és kanyar közben leugrik a gázról, a manó megsértődik, elengedi az autót, aminek következtében a farrész hirtelen kitör; ember legyen a talpán, aki ilyenkor meg tudja fogni a kocsit. "
Oké, de ez mért van? Valaki magyarázza el please!
Erre sajnos a hétvégén láttam egy csúnya példát, bár ott a manó picit máshogy dolgozott, de megsértődött nagyon! :(
...itt van a lábam előtt 1db hátsó híd, de fogalmam sincs hogy milyen, csak úgy hirtelen itt termett
...ugyan mondja már meg valaki hogy miből állapíthatom meg hogy ez most melyik fajta?
...belekukkantottam a "fedő" mögé is, és a valahol "predátor fegyver" -néven azonosított fogaskerekek (szóval a difiben) határozottan jó állapotúnak tűnnek
köszi 8)
"Az arany egy halott fém, míg a szarból új élet fakad."
1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4
...hmmm...ahha...akkor pontosítom a kérdést, arra vagyok kíváncsi hogy a híd milyen, azthiszem 3-4 különböző híd van caprihoz...pl. a 2.3 as híd más mint a 2.0...erre lennnék kíváncsi
"Az arany egy halott fém, míg a szarból új élet fakad."
1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4