az anyagar az plussz,de az se volt egbekialto.tokkal vonoval,szivacs,ragaszto,szovet,spanifer,utannajaras kb 200zoldhasulevelboss wrote:Mi került 60-ba? Az egész ülésestül, ajtókárpitostul mindenestül?albicapri wrote:itt keszult az is,Ungvaron,egy csoszogi karomkodos idegesito faszinak a muve,kinek keze aranyat er!!!a MUNKADIJ csupan 60usd,ami sz.tem nevetsegesen keves!?Pudva wrote:Mester az ülést hol csináltattad?
albicapri
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: albicapri
mer"hogy itt is van capri
- Bogyo28
- Überführer
Albi, írtam pü-t olvasd el vagy add meg a számod hogy fel tudjalak hívni!!!
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
miert sok?nallatok 45e.bontottan elso-hatso ules.itt meg az ajtokarpit is le lett cserelve.ja es teljesen uj,csak az ulesvaz maradt regiÁrpi wrote:200 usd![]()
![]()
![]()
Szerintem nem sokallja Árpi sem ... egy db. Recaro ülés kárpitozása kerül 15-20 magyar ropiba , nemhogy komplett kárpitozás.... 8)albicapri wrote:miert sok?nallatok 45e.bontottan elso-hatso ules.itt meg az ajtokarpit is le lett cserelve.ja es teljesen uj,csak az ulesvaz maradt regiÁrpi wrote:200 usd![]()
![]()
![]()
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
ideat sokkal olcsobb a munkaero.most havi 4-500usd jo fizu,amit megkerestem anno sz.battan meg 2004-benÁrpi wrote:Jaja nem drága sört nagyon baráti az ár.
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
hozzad batran,megvan az oreg csotany cime,valoszinuleg soron kivul fogad!szszaby wrote:Akkor érdemes oda vinni kárpitozattni.
ja,kapott 10usd borravalot,azota en vagyok a f*szagyerek