levelboss wrote:Hogy lehet olyan letisztult szép, drótoktól mentes motorteret kreálni, mint ennek a gyönyörű peranának van?
Az enyém valahogy nem ilyen... :?
nem kevés meló és nagyon sok pénz nem olyan nagy művészet, láttam már olyan MKIII-at ahol direk ugy alakították át a motorteret és a kábelköteget, hogy minden lent fusson a nyulványok felett, biztitábla bent az utastérben, igy a motortérben rénézésre semmi kábel nem látszik...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Csak annyi
Sosem lesz Rover moci az autódban .... (talán sajnos )
Nem ez az első ötlet amire rácuppansz , majd 2-3 hét után elfelejted az egészet , általában miután valaki kiszámolja helyetted , hogy mennyibe is kerülne a móka alsó hangon ... :?
Az OFF-ról meg TCSak annyit , hogy Pudva úrral karöltve , egyeztetés és megbeszélés nélkül is átadtuk Neked az "OFF TOPIC COMMANDO" teljes irányítását és felügyeletét ....
S mivel mostanában sokat aggódsz azért , nehogy félreértse valaki az irományaidat és a humorbonbonjaidat , kérlek Te se értsd félre eme röpke szösszenetet , mert bírom az arcodat , de ez úgy kikivánkozott...
TÉCSÉ wrote:Csak annyi
Sosem lesz Rover moci az autódban .... (talán sajnos )
Nem ez az első ötlet amire rácuppansz , majd 2-3 hét után elfelejted az egészet , általában miután valaki kiszámolja helyetted , hogy mennyibe is kerülne a móka alsó hangon ... :?
Az OFF-ról meg TCSak annyit , hogy Pudva úrral karöltve , egyeztetés és megbeszélés nélkül is átadtuk Neked az "OFF TOPIC COMMANDO" teljes irányítását és felügyeletét ....
S mivel mostanában sokat aggódsz azért , nehogy félreértse valaki az irományaidat és a humorbonbonjaidat , kérlek Te se értsd félre eme röpke szösszenetet , mert bírom az arcodat , de ez úgy kikivánkozott...
Kedves TÉCSÉ
Erre én is sajnos rájöttem hogy drága dolog,de én még azért reménykedem benne hogy megvalósítsam egyszer "majd" ami nem az elkövetkezendő 1-2 évben lesz az biztos!
Köszönöm az átruházást kedves tőletek és megható,de én inkább csak csatlakoznék,nem akarom én elvenni több hónap,év munkáját tőletek
Nem értem félre a röpke szösszenetedet TÉCSÉ báTCSi,és én is bírom a búrád,mert jófej vagy és majd talin is remélem dumálunk majd és meghívhatlak egy "fagyira"
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!