Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Köszi, de félek kicsit a többi dologtól....Imi wrote:A nehezén talán túl vagy. Gratulálok!
folyamatban az OT-s hely kialakításaTibi wrote:Már csak helyet kell neki csinálni !![]()
Peti wrote:Jól néz ki!
Köszi srácokszszaby wrote:Szépen halad.
nem annyi volt mint amennyiről indultunk, de kevesebbet fizettem mint amit a lakatos szeret volna... meg is kellett többször hallgatnom, hogy ő ezen nem hogy null szaldós lett, hanem még deficites is lett, és soha többé nem csinál régi autót...levelboss wrote:Király!! Megcsinálta a megállapodott pénzért, vagy kellett még ráfizetni?
adam wrote:Szerintem is készen van! Lakkot rá, +bele a motort és góóó És énekelheted, hogy én vagyok a kis tehén
Hattyu wrote:...ülök a V6 tetejéééén![]()
Gratulálok Pudva mester csak így tovább
szerintem nagyon jó lett, a Főmérnökömnek is tetszett, majd ha elhoztuk csinálok még róla képeketvasparipa wrote:Na végre!![]()
![]()
Remélem megérte ennyit várni rá...elég alapos volt a Mester?
Hogy mi akart lenni és mi lett belőle?Pudva wrote: nem annyi volt mint amennyiről indultunk, de kevesebbet fizettem mint amit a lakatos szeret volna... meg is kellett többször hallgatnom, hogy ő ezen nem hogy null szaldós lett, hanem még deficites is lett, és soha többé nem csinál régi autót...
ok próbálkozom:Hattyu wrote:Hogy mi akart lenni és mi lett belőle?![]()
Lehet csak én vagyok hülye de ezt nem értem, lefordítanád olyanra amit az átlagon aluli(azaz különleges) emberek is megértenek![]()
![]()
Köszi
De mond meg nekem Proti, hogy miért ilyen 'művészek' ezek a lakatos népek?proteus wrote:Hát igen, a lakatos és a fényező egyszerhasználatos.De legalább ez úgytűnik rendben van.
Képlékeny a dolog, sajnos a zöldet 'kilőtték ugye'holecz wrote:Örülök Kálmikám hogy itt tart a vas, színe?????Marad a fekete? Vagy milyen lesz?(ha szabad tudni)![]()
Áá így mán értem komaPudva wrote:ok próbálkozom:Hattyu wrote:Hogy mi akart lenni és mi lett belőle?![]()
Lehet csak én vagyok hülye de ezt nem értem, lefordítanád olyanra amit az átlagon aluli(azaz különleges) emberek is megértenek![]()
![]()
Köszi![]()
amikor odavittem jól megnézte, és elvállalta mondjuk 3 sörért
majd egy hónap múlva hívott, hogy nagy a baj, és sokkal több sörbe fog kerülni a dolog, legalább 6! sörbe ami ugye az eredeti sörök duplája
én mondtam, hogy nekem csak 4 söröm van, de mivel szép a munkája szeretném ha Ő csinálná meg,
így kialkudtuk hogy 5 sörért csinálja meg
így érti mán' kend' ?
daytona wrote:Zsiiiiir!!! Grat!!! Akkor johet a rozsaszin festek?
Ott van Némóóóó isTibi wrote:daytona wrote:Zsiiiiir!!! Grat!!! Akkor johet a rozsaszin festek?