bogyo28 wrote:sorry, kijavítottam az elsőben a hibát, és kitöröltem a duplikált bejegyzést. ne tessék ékezeteket rakni a képnevekbe, és akkor megy!
emlékszem még a régi szép időkre, 8.3-as file nevek...
most meg ékezet, space, >50 karakter hosszúságú neveket adnak az emberek a legegyszerübb word doksinak is, és csodálkoznak ha egy unix server-en már nem akar megnyílni :?
szerintem még ma is jó ha nincs benne ékezet, se "space" karakter, főleg ha a net-en szeretnétek megosztani a cuccokat!
bogyo28 wrote:sorry, kijavítottam az elsőben a hibát, és kitöröltem a duplikált bejegyzést. ne tessék ékezeteket rakni a képnevekbe, és akkor megy!
emlékszem még a régi szép időkre, 8.3-as file nevek...
most meg ékezet, space, >50 karakter hosszúságú neveket adnak az emberek a legegyszerübb word doksinak is, és csodálkoznak ha egy unix server-en már nem akar megnyílni :?
szerintem még ma is jó ha nincs benne ékezet, se "space" karakter, főleg ha a net-en szeretnétek megosztani a cuccokat!
Lehet a luddista szól belőlem, de sztem is jobb volt, amikor nem a file neve volt a leghosszabb adat, meg akkor meg volt mondva, h ez lehet benne, ez meg nem, és nem szívott vele sehol senki, itt meg valahol megy, máshol meg nem, aztán csak néz az ember bután, h pedig milyen szép nevet adott a szerelmes levelének, még ASCII sormintát is rakott a kiterjesztésbe, vajon miért nem megy....
köszi Bogyó :)
Azóta leszedtem a hengerfejtömítéseket. Alatta szerencsére van luk és nem is néz ki olyan vészesen, csak a tömítésen nem volt feltágítva... Jó láma voltam
üdv!
Bence
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
Hát ez így nem olyan eccerű. a 2,8i az a 2,8 injektort jelenti. Injektorosítani akarod? Én is azon vagyok éppen, de ehez egy komplet injektoros szívósor kell és egy komplett K-jetronic befecskendező rendszer. még a tankot is ki kell cserélni hozzá. Ha 2,8 karburátoros szívósorra és 2,8as karburátorra gondolsz az eccerűbb, de olyat nehéz találni! Az injektor plusz 20-max 25 lóerőt dobhat kb szerintem.
Ez az én némileg laikus véleményem!
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
Blant jó irja, mivel ugye a 2.8i-nél a légszűrü alatt csak a légszűrőház müanyag háza van, felette meg az K-jet központi feje. A 2.8i szivoso önmagában felmegy rá, de nem sok értelme van, mert az karbihoz nem jó. Nekem eddig 2.8 karbi volt, az a szivosor egyszerüen felmegy ha be lehet szerezni....
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Lehet, hogy hulyen hangzik, de azert megkerdeznem...
Hogyan lehet megallapitani a kulonbseget egy 2.0 V6-os es egy 2.3-as V6 kozott elso ranezesre... mivel szeretnek venni egy 2.3-asat es szeretnem tudni, hogy tenyleg az a motor van benne.