CAPRI-3 wrote:marha eccerű, csak kicsit pénzigényesebb... kell a rendszerbe egy irányváltó és elvinni hátra IS, szabályosan.
Egy ilyen hogy nézne ki? Mármint az, hogy oldalt meg hátul is van kipuf.
Szerinzem jó ötlet csak a hátsókat rejtettre kell építeni így az nem látszódna nem rontaná az öszképet és ha a kékek kötözködnek mutatni kell nekik hogy hátul van csak rejtve megmutatva akár nekik egy nagyobb gázfröccsel, hogy ott pufog és nem oldalt.
CAPRI-3 wrote:marha eccerű, csak kicsit pénzigényesebb... kell a rendszerbe egy irányváltó és elvinni hátra IS, szabályosan.
Egy ilyen hogy nézne ki? Mármint az, hogy oldalt meg hátul is van kipuf.
Szerinzem jó ötlet csak a hátsókat rejtettre kell építeni így az nem látszódna nem rontaná az öszképet és ha a kékek kötözködnek mutatni kell nekik hogy hátul van csak rejtve megmutatva akár nekik egy nagyobb gázfröccsel, hogy ott pufog és nem oldalt.
pontosan...
speciel Sanca kocsiján így csináltuk meg a hátulját, a hang megvan, a dob és a vég ott van hatúl, de nem látszik, csak szól :)
cult stílus egyedileg értelmezve :)
szszaby wrote:Az irányváltót hogy oldjátok meg a hátsó és oldalsó rendszer közt? A hőterhelésre gondolok elsősorban.
van hozzá cucc ami direkt ilyesmire lett tervezve.
asszem úgy 20E Ft környékén adják és elektronikusan egy kapcsolóval működik.
persze 2 oldalnál ez 2xer ennyi, de sajna az ilyen ötleteknek ilyen költségvonzata van.
építettem már több küszöbkipufogót, caprinál eleve nem könnyü megoldani és nem is mindenki úgy csinálja, ahogy én.
Üdv mindenkinek lehet hogy már unjátok de ma gurult ki elöszőr az autóm a garázsból "igaz xar a gyújtás és a karbi ráadásul csattog is de most már leszarom végre megy a saját lábán!" ! Majd talán szerdán orvosolja a bajt a 2.8-as karbi és az elektronikus gyújtás a csattogást meg úgysem hallom a kipufogótól!!!!
Csináltam is néhány képet ha nem baj: :D