De az új színösszeállítással mindenképpen lesz egy új lelkületű géped

ui:
Fiatéknál az új 500-as ból ismét van ilyen.
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Ezt a felni dolgot nem értem, van hamisított RS 7,5”- s?levelboss wrote: Szóval 7,5 RS felnit szeretnék rá, de lehetőleg gyárit, h a rendőr ne tudjon belekötni. De az is nagyon jó lenne, ha rá tudnék próbálni előtte egyet, hogy tényleg mennyire lóg ki jobb oldalt.
Ha ez a verzió nem jön létre, akkor legszívesebben 7x15, 8x15 minilight-ot tennék rá. Vagy valami mást.![]()
Majd a technikáról írok még...
http://www.classicfordmag.co.uk/2011/03 ... ur-spokes/" onclick="window.open(this.href);return false;Machine wrote: Ezt a felni dolgot nem értem, van hamisított RS 7,5”- s?
Bizony így van. Szép is, jó is... de ha a rendőr bele akar kötni, akkor bele tud.Tibi wrote:http://www.classicfordmag.co.uk/2011/03 ... ur-spokes/" onclick="window.open(this.href);return false;Machine wrote: Ezt a felni dolgot nem értem, van hamisított RS 7,5”- s?
Tudom, ezért is szeretném rápróbálni, hogy biztos, hogy kilóg-e. Majd még a gumi kiszélesedését is hozzá kell venni. Olyat semmiképp nem akarok, ami kilóg. De mintha úgy számoltam volna, hogy talán épphogy el fog menni.Blant wrote:A rendőr bármibe beleköthet, ami kilóg az autó alól.
A gyári 7,5 RS be is beleköthet. De ha ennyire parázol, akkor ne gondolkodj 7,5 RS felniben, hanem azt a felnit tedd fel, amivel kijött a gyárból és a gumiméretre is ügyelj.levelboss wrote:Bizony így van. Szép is, jó is... de ha a rendőr bele akar kötni, akkor bele tud.
Ez jó hír!Machine wrote: Tavaly vettem 2 darab JBW RS- t. Sorozatszámos felni, minden szükséges dokumentációt küldenek hozzá.
szerény véleményem szerint ugyanugy mint Gizmo bodéjánál egy "ügyeskezü" lakatos miatt szar a bódé. Gizmonl "csak" 1,5 cm-el van elbaszva az egyik hátsó ív, de a felni miatt pont látszik, hogy az egyik nem ott van mint a másik. nem értem hogy tudták igymegcsinálni, mert nincs benne törés, de meg lehetett mérni az autón hogy nem egyforma a 2 oldalt a hátulja. Szerintem Marcinál is ugyanezt a hibát vétette el valaki anno.Blant wrote:A rendőr bármibe beleköthet, ami kilóg az autó alól. Bar az a tapasztalatom, ha az ember normalisan kozlekedik es nem jarsz illegalis gyorsulasra, akkor egy szep veteran autoval nem nagyon basztatnak. Van egy darab 7,5"-os rs felnim gumi nelkul. Az en garnituram 5. Darabja. Sérűlt a pereme, de arra jo, hogy feltedd es kasd hogy mutat, meg mennyire log ki. Szivesen kolcsonadom. Amugy ez a hid kilogas mibol adodik? Mi van elmenve mihez kepest?? Most visszakerult a gyari hid nem? Azzal is kilog? A masik oldal jo, vagy az meg beljebb van 2-3 cm-el?
Felniben ha van is E jel az a hátulján van, papirt kérhetnek hozzá. de ha nem lóg ki nem fognak belekötni. Nekem még senki nem szolt se a 4 pontos övért se a 8x13-as Rota felnikért, pedig át is van alakítva 4x114,3-ra a kerékagy. az hogy a totalcaros dologra ráment a yard az nem csoda, annó az M3 kivezetőnél is mindig ott voltak pedig ott csak ilyen spontán autós dumálgatás volt, az illegál gyorsulás az máshol ment.levelboss wrote:Ez jó hír!Machine wrote: Tavaly vettem 2 darab JBW RS- t. Sorozatszámos felni, minden szükséges dokumentációt küldenek hozzá.
"E" jel, vagy mit szoktak keresni, van benne? Vagy rosszul tudom?
Nem hiányzik még egy pár motyó hozzá?levelboss wrote:És itt jön, ami még nem volt: KLÍMA A CAPRIBA!