CAPRI-3 wrote:megoldódott 8)
mert itt mindenki olyan jófej és mert szeretem Sanca barátom nagy búra fejét :D
Hehehe, szóval ahogy mondottam, vasárnap kiautóztam Balage-hoz, hogy vigyorba szedjük a ráncokat. Mialatt mentünk ki Érdre, jött egy telefon, German üzent, hogy van váltó, mehetünk! Nosza, több se kellett, irány Horány, de sajnos az a váltó nem volt toppon, ezért törtük a fejünket, hogyan tovább, majd "Hííííívjukmááááfeel a Remetéééét"-című előadás, és egy jó kis túra után ott pihent mellettünk a zsír váltó, ami most Érden van Balage garázsában, elvileg holnap rakjuk be a cuccot az ő irányításával. Szóval ÓTVAR NAGY THX Lacinak és Tibinek, mert reggel dobtam fel ide a témát, de 3 váltóinfó is jött a képbe, nagyon kösz a gyors és összetartó segítséget mindenkitől.
Viszont külön köszönet illeti Balage-t, ugyanis addig el sem engedett, amíg el nem fogadtam tőle a BalageCaprit, azaz az ő 2.8-as fehér Disznóját, amiből az előbb is rohadt nehezen szálltam ki, mert még mindig remeg térdem-zsákom, akkora feeling ez a V-motor...

(Azt már tudom, hogy majd az új hátsógumi-garnitúrádba be kell szállnom...

)
Szóval ilyen szerelőbarátot még nem látott a világ. Most komolyan, ki adná oda a saját Capriját napokra (amit minden nap használ), amíg a cimbié váltódefektes és meg nem javítják?? Hát ő, Balage. Le a kalappal, Balázs, még egyszer nagyon köszönöm! Full riszpekt. Rengeteg kellene belőled ebbe az országba...