Dobnál egy fotót róla. Akkor hogy is vannak ezek a dolgok . Mikor került a főtengely végéről a ballansztengelyre, mert az enyém 72 márciusi.csótány17m wrote:nekem sem a balansztengelyen van az ékszíjtárcsám.- ez a blokk 71-es, de volt egy 68-as V4-em is, ami pont ugyan ilyen... :?
V4 motor
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- szszaby
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Ford Capri MkI Essex
-
- kopasz

...ezen a képen ugyan nem látszik a főtengely... - majd azért dobok másikat. - a blokk az első túlméretre van fúrva, vezérműtengely köszörülve, új gyűrű és csapágyszett, felújított olajpumpa - (de ezt már az olajpumpa topikotokban megtárgyaltuk) - épp ma kaparintottam meg a komplett tömítésszettet... - nem nagyon akarok tunningolni.. - ez nem az az autó
szszaby: - nekem a két blokkon kétféle karbi volt. - (talán TDID 32 - nem emlékszem jól) viszont az egyik egyszerre, a másik egymás után nyitotta a pillangókat... - az oldcars.de-n ha nézed a p7 katalógust, 75PS néven találsz róla képet.
guriga: - nem tudom még mi a tervem a főtengellyel. - sosem lehet tudni, de ha úgy alakul, szólni fogok!
jah. - és bocs, lehet hogy megkavartam egy kicsit az előző hozzászólásommal. - itt egy kép a balasz-kontra-főtengely kedvéért..

1970 17m p7b V4 1.7
1981 Taunus V6 2.0
1981 Taunus V6 2.0
-
- kopasz
- szszaby
- rengetegetirogatide
Ez valószínűleg így lehet mert mutatja egy másik képen, hogy másféle vízszivattyút rak rá aminek másikirányú a lapátozása.trafo2000 wrote:Ha jól látom eleinte a kiegyenlítő tengelyen volt,ezt már a tuning során alkakították át hogy a főtengelyen legyen.A megnövelt teljesítmény és fordulat miatt valószínü az a gyenge fogaskerék nem bírta volna a terhelést.Látható hogy az új fedél az kisipari öntés
Ford Capri MkI Essex
Bakker,nekem itt figyel a polcon egy gyári új vízpumpa ami tükörképe az eddig látott v4 eknek,akkor lehet hogy az olyan mocira kell ahol nincs kiegyenlítő tengely....szszaby wrote:Ez valószínűleg így lehet mert mutatja egy másik képen, hogy másféle vízszivattyút rak rá aminek másikirányú a lapátozása.trafo2000 wrote:Ha jól látom eleinte a kiegyenlítő tengelyen volt,ezt már a tuning során alkakították át hogy a főtengelyen legyen.A megnövelt teljesítmény és fordulat miatt valószínü az a gyenge fogaskerék nem bírta volna a terhelést.Látható hogy az új fedél az kisipari öntés
- German Capri
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
- szszaby
- rengetegetirogatide
Akkor jobb lesz ha megnézem, hogy ami nekem itthon van az jó e egyáltalán.trafo2000 wrote:Bakker,nekem itt figyel a polcon egy gyári új vízpumpa ami tükörképe az eddig látott v4 eknek,akkor lehet hogy az olyan mocira kell ahol nincs kiegyenlítő tengely....szszaby wrote:Ez valószínűleg így lehet mert mutatja egy másik képen, hogy másféle vízszivattyút rak rá aminek másikirányú a lapátozása.trafo2000 wrote:Ha jól látom eleinte a kiegyenlítő tengelyen volt,ezt már a tuning során alkakították át hogy a főtengelyen legyen.A megnövelt teljesítmény és fordulat miatt valószínü az a gyenge fogaskerék nem bírta volna a terhelést.Látható hogy az új fedél az kisipari öntés
Ford Capri MkI Essex
- taunus73sw
- nemleszgondhasegítis
Az igen, gartula hozzá!!!!!!!!!! Képeket mutatsz nekünk, had csorogjon a nyálunk! 27e km... jézus :Dtaunus73sw wrote:Hát csatlakoznék hozzátok, V4-ek:))
A Transit tűzoltóautómban egy V4-es Essex 2000ccm van.
Esetleg valakinek szerelési könyve hozzá?
Ja, és 27500 km van benne, szervízkönyvesen
![]()
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- taunus73sw
- nemleszgondhasegítis
Bocs tévedtem, 27559gizmo wrote:Az igen, gartula hozzá!!!!!!!!!! Képeket mutatsz nekünk, had csorogjon a nyálunk! 27e km... jézus :Dtaunus73sw wrote:Hát csatlakoznék hozzátok, V4-ek:))
A Transit tűzoltóautómban egy V4-es Essex 2000ccm van.
Esetleg valakinek szerelési könyve hozzá?
Ja, és 27500 km van benne, szervízkönyvesen
![]()

1973 TAUNUS SW 1600 XL