Kérdés, volt e nálatok probláma a Saxo hűtött felrakásánál, hogy a fékdugattyú porvédője bele érhet a féktárcsa külő felébe, ha nagyon ki jön a dugattyú (vagyis amikor kopott)!!??
Érthető?
Menyire lehet érezni a 2.8i fékcderét sima V6 után?
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.
Mad Max wrote:Kérdés, volt e nálatok probláma a Saxo hűtött felrakásánál, hogy a fékdugattyú porvédője bele érhet a féktárcsa külő felébe, ha nagyon ki jön a dugattyú (vagyis amikor kopott)!!??
Érthető?
Menyire lehet érezni a 2.8i fékcderét sima V6 után?
Pont most kopott el a fékbetétem úgy, hogy holnap megvizsgálom, hogy beleér-e. A fékhatás meg ég és föld. Igaz nekem nem csak hűtött hanem barázdás is.
Szerintem nem a legjobb választás a saxó tárcsa-gramada fékbetét.
Nekem az a problémám hogy alacsony sebességnél (20Km/h) visit a fék.Már probálkoztam másik betéttel eredmény ua.
Valami puhább betét kellene hozzá?Ja egyébként nekem a saxo tárcsa gyárilag bordázott (elipszis alakzatban)!
Ez biztosan NEM lehet az oka igy tehát marad a betét.
Ötletek?Tapasztalatok?Tanácsok?
capriv6 wrote:Szerintem nem a legjobb választás a saxó tárcsa-gramada fékbetét.
Nekem az a problémám hogy alacsony sebességnél (20Km/h) visit a fék.Már probálkoztam másik betéttel eredmény ua.
Valami puhább betét kellene hozzá?Ja egyébként nekem a saxo tárcsa gyárilag bordázott (elipszis alakzatban)!
tapasztalat: az enyém nem csinálja...csak sajnos fogalmam sincs hogy milyen betét is van benne, anno a Meteorban vettem...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Szerencsére nincs vele ilyen problémám. Ferodo premium betéteket használok (sima utcai). Igaz 10000-mentem el vele és most cserés.
Szerencsére nincs vele ilyen problémám. Ferodo premium betéteket használok (sima utcai). Igaz 10000-mentem el vele és most cserés.
Ugy tünik mindig benyelem rendsen:(
Ez van...
Ferodo premium betétnek mi az ÁRA?
Mi a pontos tipusa?