Hol találtad, netes bolt, hazai termék, mennyi pénz, referenciák ? Csak tájékozódok, felkell készülni minden eshetőségre, ugye nekem is ilyen mocim van de én leghamarabb jövő nyár végén tudom/akarom megbontani ilyen mértékben. Addigra jó lenne képben lenni, hogy mivel is számoljak.
Sok sok pénzzel
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Vezérlés 200
Dugók 280
Hajtókarok 250
Főtengely és hajtókar csapágysor 40
hengerfejek felújítása képlékeny....ha minden ok és csak egy szelepbecsiszolás kell meg szimmering cserék akkor az olcsó,
ha akar az ember nitrót is akkor kellenek nagy szakítószilárdságú csavarok is de ezek már elhanyagolható tételek a többi mellett...
cca 800-1 misi körül van egy zsír új moci...
Ha azt nézem hogy ennek a 3x áért lehet kapni egy 3 éves passatot, ami nem ér egy kalap szart se, továbbá nulla vezetési élményt ad akkor én azt mondom rohadtul megéri...
Ford Scorpio Facelift 93' Cosworth
Ford Explorer 99' 4.0 V6
Ford Granada MK2/2 85' 2,8i FULL
illeszteni kell a hengerhez plusz nincsenek belemarva a szelepek fészkei, mert ugye abból is lehet több méretet is kapni, de ezt már a motorgenerálosok fillérekért elintézik...a lényeg hogy nem öntött hanem kovácsolt a dugó...
Ford Scorpio Facelift 93' Cosworth
Ford Explorer 99' 4.0 V6
Ford Granada MK2/2 85' 2,8i FULL
Tibi wrote:Nem semmi ami itt folyik. Jó hogy beavatsz minket is a folyamatba, eléggé meglepődtem a képeken. Még szerencse, hogy féltéglánál nagyobb dolgok nem voltak a blokkban szabadjára engedve. Gondolom az enyém is hasonlóan szép lehet.
ne agodj annyira, vagy ilyen vagy tök jó. legalábbis amit én eddig olvastam külföldről, vagy semmi baja van vagy totál kész. de ha valaki kozét vesz, az készüljön föl a vezérlés cserére...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Osztom szavaid!
Én is most élem meg a dolgot és azt kell mondanom hogy nem egyszerü a helyzet!
Január 10.-ota lövöm az alkatrészeket de még mindig hiányos vagyok:(
Hát igen ez M.O. hiába van pénz alkatrész az + 0....
Hihetetlen hogy 10-12 éves autóhoz nincs alkatrész....
A Ford-nál még oly probléma is adódik, hogy 1981-ben, vagy 82-ben leégett a központi alkatrészraktár, és onnantól már csak a futó típusokhoz indították újra az alkatrészgyártást.
Süni wrote:A Ford-nál még oly probléma is adódik, hogy 1981-ben, vagy 82-ben leégett a központi alkatrészraktár, és onnantól már csak a futó típusokhoz indították újra az alkatrészgyártást.
ahhoz képest mk1 sierához luf_sz sincs.pláne meg xr4hez. :(
Süni wrote:A Ford-nál még oly probléma is adódik, hogy 1981-ben, vagy 82-ben leégett a központi alkatrészraktár, és onnantól már csak a futó típusokhoz indították újra az alkatrészgyártást.
ahhoz képest mk1 sierához luf_sz sincs.pláne meg xr4hez. :(
Ennek nem a leégés a nyitja, hanem az eu által kötelezővé tett 8 év.